EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.11.2023  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Plutonium 74

Plutonium 74 Liput

Plutonium 74:lle lisäkeikka Tavastialle 16. marraskuuta!

Rytmimusiikkiyhtye Plutonium 74 kiertää syksyllä Suomea debyyttialbuminsa ”Pasilasta Kallioon” 20v juhlan kunniaksi. Illoissa kuullaan ”Pasilasta Kallioon” -albumi kokonaisuudessaan ja paljon muutakin materiaalia matkan varrelta. Kiertue päättyy kahteen iltaan Tavastialla 16-17. marraskuuta, joista jälkimmäinen konsertti on jo loppuunmyyty. Ennakkoliput lisäkeikalle tulevat myyntiin torstaina 31. elokuuta klo 9.

”Kun esikoisalbumimme ”Pasilasta Kallioon” ilmestyi kaksikymmentä vuotta sitten, sen innostunut vastaanotto yllätti meidät täysin. Tuntuu luontevalta luoda juhlavuoden ympärille nostalginen aikamatka kaikille kuulijoillemme, myös itsellemme. Aiemmin julkaistu Tavastian juhlakeikka meni sen verran nopeasti loppuunmyydyksi, että lisäkeikan ohella halusimme saattaa juhlashown nähtäväksi myös muualle Suomeen. Laulajaamme Ylermiä lainaten, luvassa on riehakas reissu bölestä galtseille, Riks Raks ja Pox! Kiertueen jälkeen tulemme vetämään jonkin aikaa happea, joten nyt jos koskaan kannattaa saapua paikalle.”, kertoo rumpali Ville Pystynen.Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 16.11.2023 19:00.