EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.11.2023  /  Olympia  /  Tampere

Plutonium 74 - Pasilasta Kallioon 20v

Plutonium 74 - Pasilasta Kallioon 20v Liput

Rytmimusiikkiyhtye Plutonium 74 viettää tänä vuonna debyyttialbuminsa "Pasilasta Kallioon" 20-vuotisjuhlia. Juhlan kunniaksi yhtye tekee loka-marraskuussa sarjan erikoiskeikkoja Suomen suurimmissa kaupungeissa. Aiemmin julkaistun, jo loppuunmyydyn Helsingin Tavastia-klubin keikan lisäksi yhtye nähdään syksyllä Espoossa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa. Lisäksi Plutonium 74 tekee lisäkeikan Tavastialla 16. marraskuuta. Kaikissa illoissa kuullaan "Pasilasta Kallioon" -albumi kokonaisuudessaan ja paljon muutakin materiaalia matkan varrelta. Konserttien ennakkoliput tulevat myyntiin keikkapaikkojen lipunmyyntikanavissa torstaina 31. elokuuta klo 9.

"Kun esikoisalbumimme "Pasilasta Kallioon" ilmestyi kaksikymmentä vuotta sitten, sen innostunut vastaanotto yllätti meidät täysin. Tuntuu luontevalta luoda juhlavuoden ympärille nostalginen aikamatka kaikille kuulijoillemme, myös itsellemme. Aiemmin julkaistu Tavastian juhlakeikka meni sen verran nopeasti loppuunmyydyksi, että lisäkeikan ohella halusimme saattaa juhlashown nähtäväksi myös muualle Suomeen. Laulajaamme Ylermiä lainaten, luvassa on riehakas reissu bölestä galtseille, Riks Raks ja Pox! Kiertueen jälkeen tulemme vetämään jonkin aikaa happea, joten nyt jos koskaan kannattaa saapua paikalle.", kertoo rumpali Ville Pystynen.

Plutonium 74:n albumit "Pasilasta Kallioon", "Peittoalueen ulkopuolella" ja kesällä 2020 ilmestynyt "Matkalla perille" ovat kohonneet laajaan kulttisuosioon.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 3.11.2023 23:59.