EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 1.12.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Plutonium 74, Janne Masalin

Plutonium 74, Janne Masalin Liput

PLUTONIUM 74:LLE LISÄKEIKKA TAVASTIALLE

Bändi kiertää marraskuussa Suomea!

Helsinkiläinen rytmiorkesteri Plutonium 74 aktivoituu syksyllä ja kiertää marras-joulukuussa Suomessa 9 keikan voimin. Ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuoteen keikkaileva bändi julkisti jo aiemmin keikan Helsingin Tavastia-klubille 30.11. ja se varattiin loppuun muutamissa tunneissa. Kovan kysynnän vuoksi bändi tekee lisäkeikan Tavastialla 1. joulukuuta.

Plutonium 74:ltä on tulevana syksynä luvassa myös uutta musiikkia. Yhtye julkaisi debyyttilevynsä Pasilasta Kallioon vuonna 2003 ja sen seuraajan Peittoalueen Ulkopuolella vuonna 2008. Plutonium 74 saavutti nopeasti kulttistatuksen ja huikean live-yhtyeen maineen hurmoksellisilla keikoillaan.

Bad Ass Brass Bandin ja Tundramatiksin keulamiehenä tunnettu Janne Masalin on tänä vuonna palannut eetterin kahdella upealla soolosinkulla "Tuuliajolla" ja "On yö". Jannen soolotuotanto nojaa kaikuisan sähkökitaran, harmonikan ja tunnistettavan laulusoundin lisäksi voimakkaaseen elektroniseen tuotantoon.

www.facebook.com/Plutonium74/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.