EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.9.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Plutonium 74

Plutonium 74 Liput

CoolHead LIVEN kesäkeitaalla on luvassa hurmoksellista diskofunkia, progeilua ja sadunomaista tunnelmointia 2. syyskuuta, kun Plutonium 74 esiintyy Viikin aurinkoisella terassilavalla!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Hurmoksellinen diskofunk, progeilu ja sadunomaiset tunnelmoinnit yhdistyvät Plutonium 74:n armeliaassa käsittelyssä ihanaksi sekametelisopaksi, jota yhtye annostelee yleisölleen isolla kauhalla. Loistavan livebändin maineessa olevan Plutonium 74:n albumit "Pasilasta Kallioon", "Peittoalueen ulkopuolella" ja ”Matkalla perille” ovat kohonneet kulttisuosikeiksi.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Aikataulu
18.00 - Ovet
19.00 - Plutonium 74

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive