EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.2.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Plutonium 74 akustisesti

Plutonium 74 akustisesti Liput

Kulttistatuksen hurmoksellisilla live-esiintymisillään lunastanut Plutonium 74 soittaa akustisen minikiertueen alkuvuodesta. Helsinkiläisen rytmiorkesterin ainutlaatuiset keikat koetaan helmikuun alkupuolella Tampereen ja Helsingin G Livelabeissa.

”Istuimme viime elokuussa keikan jälkeen basistimme Joonatan ”Ronski-Jonski” Kotilan puutarhassa ja jamittelimme akustisesti yhdessä menneen kesän plutoniumkappaleita, ikään kuin hyvästiksi lämmölle ja auringolle. Tuttuihin biiseihin löytyi yllättäen erilainen näkökulma ja uusi tunnelma: lauloimme ja soitimme kuin rakkaudessa pettyneet ampiaiskuhnurit törmäilemässä pian kellastuvien puiden runkoihin, kuin aavistaen, että talvi on taas pian täällä. Kaikki kuulosti sillä hetkellä ainutlaatuiselta ja ainoa asia mitä puuttui oli yleisö. Tuntuu siis ihanan lämpimältä ajatukselta, että pääsemme esittämään Plutonium 74 -yhtyeen kera nämä uudet akustisemmat sovitukset keskellä kylmintä helmikuuta”, yhtyeessä laulusta ja koskettimista vastaava Ylermi Rajamaa kertoo.

Plutonium 74:n albumit "Pasilasta Kallioon", "Peittoalueen ulkopuolella" sekä kesällä 2020 ilmestynyt ”Matkalla perille” ovat kohonneet uskollisen yleisön ikisuosikeiksi.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 4.2.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot