EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 3.3.2022  /  Bar Ö  /  Turku

Turku Jazz in Flames: PLOP & JUNNU

Turku Jazz in Flames: PLOP & JUNNU Liput

Turku Jazz in Flames: PLOP & JUNNU

Juhani “Junnu” Aaltonen – huilu
Mikko Innanen – saksofonit ja muut puhaltimet
Ville Herrala – basso
Joonas Riippa – rummut

15-vuotisjuhliaan viettävä PLOP on kollektiivi, jolle vapaus ei ole vain retoriikkaa vaan toteutunut tahtotila. Turku Jazz Festivalin avauskonsertissa trio saa vieraakseen suomijazzin elävän legendan, Juhani “Junnu” Aaltosen. Konsertin yhteydessä julkaistaan vuoden 2020 lopussa äänitetty levy PLOP & JUNNU. Ohjelmiston kaikki sävellykset ovat uusia, ensimmäisen koronavuoden aikana syntyneitä teoksia, ja illan aikan kuullaan mm. Turku Jazzin vuoden artistin, Ville Herralan, sävellys Totnoy ja Mikko Innasen eduskunta-aiheinen Täysistunto. Luvassa on svengiä ja synergiaa taatulla PLOP-laadulla!

Turku Jazz Festivalia vietetään Turun keskustan klubeilla ja konserttipaikoilla 3.-6.3.2022. Lisätiedot ja koko ohjelma: www.turkujazz.fi

***

Konsertin mahdollisista koronapandemian aiheuttamista erikoisjärjestelyistä tiedotetaan Jazz City Turun verkkosivuilla ja somekanavissa. Ethän osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssan oireita!

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19.00

Showtime 19:00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.