EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.10.2023  /  Voimala 1889  /  Oulu

Planet Caravan / Kaihua

Planet Caravan / Kaihua Liput

Planet Caravan on jo vuodesta 1997 toiminut oululainen tribuuttiyhtye, jonka ohjelma koostuu 60-70 -lukujen kappaleista artisteilta kuten mm. Emerson, Lake & Palmer, Wigwam, David Bowie, Tasavallan Presidentti, The Doors, The Beatles, Jethro Tull, King Crimson, Pink Floyd.Planet Caravanin keikka on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla vanhoja proge ja rock -klassikoita, joita harvemmin kuulee soitettavan livenä.
Jiri Lahti: poikkihuilu, saksofoni.Mikko Forstén: laulu, perkussiot.Ville Försti: kitara, laulu.Mikko Uusimaa: bassoKeijo Goman: rummut, perkussiot.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100069842652893


Lämppärinä toimii oululainen Kaihua.

Kaihua, Kaiho & Kaihu -nimiä löytyy harvakseltaan, niin Pohjois- kuin Itä-Suomen alueilta. Kaihua pohjautuu vanhoihin suomenkielen sanoihin kaiho & kaihu, joiden etymologiaa voisi kuvailla sanoin siimes, piilo tai vaikkapa syrjäinen (paikka). Tässä kontekstissa Kaihua on kuitenkin nimi yhtyeelle, joka toimii piilona osiensa summalle. Jokaisella mielellä täytyy olla syrjäinen paikka, soppi, jonne vetäytyä aika työstämään kokemuksia ja näkemyksiä elämästä ja kuolemasta. Siellä koetut aistimukset, tunteet, havainnot ja mielikuvat aineellistuvat joskus sanoiksi, sävelmiksi ja sovittuvat kappaleiksi. Teemoina Kaihuan kappaleissa ovat mm. mystiset rajakokemukset, mielen syöverit, ihmisen suhde luontoon ja sitä rataa. Elektronista musiikkia soittavan Kaihuan ytimen muodostavat trio Eeva-Maria Geister (Laulu), Jiri Lahti (Kitara) & Keijo Goman (Ynnämuu). Tervetuloa Kaihuan taajuudelle!

https://instagram.com/kaihuataajuus?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ==

www.voimala1889.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 6.10.2023 18:00.