EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 24.1.2020  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Planeetta 9, Mørket, Pelko

Planeetta 9, Mørket, Pelko Liput

Planeetta 9
Planeetta 9:n jäsenten musiikillinen kohtaaminen alkoi marraskuussa 2016. Noin vuotta myöhemmin kokoonpano julkaisi EP:n, joka sisälsi uutta, vanhaa sekä uusvanhaa materiaalia pöytälaatikoiden uumenista. Tuolta Koivut -ep:ltä julkaistu single Luinen Syli herätti huomiota heti tarttuvalla kertosäkeellään ja jyhkeillä soundeillaan ja kerää tasaisesti uusia kuulijoita ympäri maailman. EP:n lisäksi bändi on julkaissut viisi singleä, jotka jatkavat samalla linjalla Koivut-ep:n kanssa, kurotellen kuitenkin hieman popinpaan suuntaan.

Tänään Planeetta 9 on emotionaalista doom-rokkia soittava 6-henkinen bändi, jonka suomenkielisessä musiikissa nivoutuu yhteen rouheat kitarariffit sekä iskelmällisen tarttuvat laulumelodiat ja sanat. Kappaleet tasapainoilevat usein stadion kokoluokkaa olevien rock-kertosäkeiden, massiivisten ja hitaiden doom-osien ja herkkien pop-kudelmien välillä. Planeetta 9:n musiikin on kerrottu muistuttavan mm. seuraavia bändejä: Black Sabbath, Paradise Lost, Agents (Badding-Sorsakoski), CMX ja HIM. Kaiken kaikkiaan planetöörejä on pelkästään Spotifyssa kuunneltu yli 350 000 kertaa, mikä on uudelle raskaamman rockin bändille hyvin.

Mørket
Rikkihunnutettua palavaa paskaa pikantilla lisällä ihmisvihaa ja arkipäiväisiä pettymyksiä. Puhumme suomea ja ruotsia.

Pelko
Olemme Pelko, helsinkiläinen traumarock-yhtye. Bändi perustettiin vuonna 2014, kun metsistä paenneet Saara ja Niilo löysivät luovan yhteyden. Julkaisimme keväällä toisen pitkäsoittomme Sukupuuttoaalto, ja uutta materiaalia julkaistaan alkuvuodesta 2020. Meille on tärkeää soittaa kovaa, tehdä itse ja keikkailla paljon. Vaikutteitamme ovat Hector, Suede, Kent ja kosminen taustasäteily.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 22:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.