EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.10.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

PLAN B FEST, VOL. 2: Kirkkovene, Dead End Scene, Strum 101, Rats Will Feast, Rebellix, Mylly, Stemu

PLAN B FEST, VOL. 2: Kirkkovene, Dead End Scene, Strum 101, Rats Will Feast, Rebellix, Mylly, Stemu Liput

PLAN B FEST IS BACK! 

Kevättalvella 2023 ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtuman toinen editio tarjoilee tällä kertaa jotakin, mitä Rocksissa ei olla ennen nähty, nimittäin ainutlaatuiset LOKAKUISET SISÄFESTARIT. Tuotantoryhmä on puskenut duunia täysillä kellon ympäri, jotta keikat saadaan vastoin kaikkia sääntöjä (rock) aloitettua aikaisin, kuten kreiseimmät festarit konsanaan.

PLAN B FEST tarjoilee tälläkin kertaa todellisen karamellin vaihtoehtoisemmasta soundista innostuneille musadiggareille. Nyt tiskiin tuutataan 7 kiveäkin kovempaa bändiä, jotka sekä lyövät luun kurkkuun että ottavat luulot pois. Jos jokin on varmaa, niin tämä: nyt on festarit! Ai että!

KIRKKOVENE
Ei kahta ilman kolmatta Kirkkis-keikkaa Rocksin stagella. Väitetysti ainakin kuusi (6) miljoonaa toistoa Spotifyssa kumuloinut moderni punk rock -ihme Kirkkovene esiintyy toistamiseen Plan B Festin headlinerina. Jos se ei ole rikki, älä korjaa sitä, eikö?
Lähtöjään Ripsipiirakka-tribuuttiorkesteriksi perustettu yhtye on tunnettu ennen kaikkea punkiksi käännetyistä covereistaan, mutta ovat he saaneet aikaan myös kolme albumillista omia kappaleitaan. Yhtyeen viimeisin lainakappaleplatta "Tubehitit, Vol. 3" julkaistiin elokuussa 2023.Luvassa on takuuvarma hittiputki, joka käsittää sekä Kirkkiksen omia biisejä että railakkaita lainaralleja. Kenties tällä kertaa kuullaan jotakin, mitä ei aikaisemmin ole bändin keikoilla todistettu?

DEAD END SCENE
Kahdella biisillään Spotifyn "Suomen 50 viraalisinta" -listalle yltänyt, modernia metallia soittava, Dead End Scene on saavuttanut DIY-asenteellaan paljon. Jo bändin debyytti EP sai ilmestyessään vuonna 2017 osakseen runsaasti ylistävää suitsutusta maailmanlaajuisesti. Suomen suurimmassa raskaan musiikin julkaisussa Infernossa esimerkiksi todettiin, että “bändin ei tarvitse hävetä tämän suunnan huippujen seassa lainkaan”. EP siivitti Dead End Scenen myös isommille stageille lämmittämään lauteita bändeille, kuten Smash Into Pieces, S-Tool, Santa Cruz, Normandie ja Dynazty.

2020 julkaistujen sinkkujen myötä Kaaoszine nosti yhtyeen ”tämän hetken 15 kiinnostavinta nuorta metallibändiä” -listauksen kärkipaikalle. Kesällä 2021 Dead End Scene julkaisi odotetun toisen EP:nsä ”Lockdown Archives”, jota on striimattu Spotifyssa jo päälle 700 000 kertaa. Julkaisun jälkimainingeissa maailman kenties seuratuin metalli-influensseri Nik Nocturnal nosti bändin esiin YouTube-videolleen “Spotify's top new metal bands”. Yhtye on sekoittanut lusikkansa myös lätkämaailmaan, kun Oulun Kärpät pyysivät bändiä coveroimaan Sentencedin Kärppä-anthemin “Routasydän” kapteeninsa Lasse Kukkosen jäähyväisseremoniaan. Spotifyssa bändi on rikkonut raja-aitoja raivatessaan tiensä valtaville soittolistoille, kuten “All New Metal”, “New Blood”, “Running To Rock” ja “New Music Friday Suomi”. Näillä listoilla ei independent-tason bändejä usein näe.

STRUM 101
Strum 101 on lukeutunut jo useamman vuoden ajan Suomen parhaimpien englanniksi vetävien punkkibändien joukkoon. Yhtye on julkaissut 12 vuotisen uransa aikana kaksi loistavaa pitkäsoittoa ja kaksi EP:tä, joista viimeisin on julkaistu myös yhteistyössä kanadalaisen levylafkan High End Denim Recordsin ja kotimaisen Fast Decade Recordsin kanssa. Strum 101 pesee asenteessa, meiningissä ja soittotaidossa suurimman osan kaikista veteraaneista ja onkin kerännyt vuolaita kehuja oikeastaan kaikilta, jotka ovat bändin livenä todistaneet.

RATS WILL FEAST
Hardcoren kokeellista laitaa edustava Rats Will Feast yhdistelee musiikissaan äärimmäistä aggressiota aistiharhoja herättelevään kaaokseen. Jyväskyläläisyhtye on kiertänyt aktiivisesti Suomea vuodesta 2018 muiden uuden aallon hardcoren edustajien kanssa. Yhtyeen nopeatempoinen ja hyökkäävä ulosanti vaipuu ajoittain myös synkän psykedelian ja puhtaamman post-rockin sävyihin. On the Rocksin keikalla on vanhemman materiaalin lisäksi luvassa useita kappaleita tulevalta "Hellhole" - pitkäsoitolta.

REBELLIX
Rebellix nousi vanhojen hevibändien tuhkista Helsingissä vuonna 2016. Tarinan alusta asti Rebellix on dominoinut Suomen underground-skenessä: raskaita riffejä vahvalla thrash-viballa kuorrutettuna ja yhdisteltynä hard rock- ja punk rock -elementteihin.

MYLLY

Mylly on uuden ajan skedepunkkia vahvalla rap-kulmalla yhdistelevä yhtye, joka ei kompastele genrerajojen laitoihin. Myllyn musiikkia voi kuvailla naiiviksi ja rehelliseksi syväkatsaukseksi 2020-luvun nuoren aikuisen kadunmakuiseen ja ongelmien täyttämään mielenmaisemaan. Yhtye on julkaissut kolmen vuoden uransa aikana kaksi albumia Hyllyn Paras (2021) & Ikävä Tunnelma (2023) sekä soittanut keikkoja eri puolella Suomea täysille venueille.

STEMU
"Monipuolisuus on jees", julistaa helsinkiläinen Stemu. Hip hop ja rock ovat lähellä tämän orkesterin sydäntä, mutta crossover-viehätyksen kultivoinnin sijaan heidän varsinainen tavoitteensa on, että jengi viihtyy keikoilla ja voi samastua biiseihin. Stemu, kuten musiikki yleensäkin, kannattaa kokea livenä, ja nyt siihen on erinomainen tilaisuus. Kenties bändin Plan B -keikalla on luvassa myös uutta musaa? Tule ajoissa paikalle ja ota selvää, millaiselta vajaa tunti täyttä energiaa tuntuu ja kuulostaa! 

Tapahtuman levymusiikista vastaa On the Rocksin resident DJ Calvo Atletico. Emodiskon (On the Rocks, Lepakkomies) kippari ja emotionaalisen musiikin esteetikko tykittää illan aikana hillittömän bängerikimaran emodiskon hengessä – deep cuteja ja harvinaisuuksia unohtamatta! 

Let's PLAN B FESTIVAL... AGAIN

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 21.10.2023 16:00.