EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.2.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

PLAN B FEST: Kirkkovene, Rebellix, Broken Trend, Strum 101

PLAN B FEST: Kirkkovene, Rebellix, Broken Trend, Strum 101 Liput

PLAN B FEST – todellinen namupala punk-orientoituneesta kitaramusiikista innostuneille musadiggareille

Illan aikana stagella nähdään neljä nälkäistä yhtyettä, joiden setit eivät taatusti jätä kylmäksi ja lietsovat yleisön äärimmäisen riemun partaalle – ja sen yli!

KIRKKOVENE

Toiveisiinne on vastattu – jälleen! Melkein neljä ja puoli miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt Kirkkovene soittaa toisen keikkansa On the Rocksin lauteilla Plan B Festin pääesiintyjänä.

Alunperin Ripsipiirakka-tribuuttiorkesteriksi perustettu yhtye on tunnettu ennen kaikkea punkrockiksi käännetyistä covereistaan, mutta ovat he saaneet aikaan myös kolme albumillista omia kappaleitaan.

Ensimmäinen keikka syksyllä 2022 kiihotti On The Rocksin yleisön täydelliseen hurmioon, ja toinen akti tulee potkimaan entistä kovempaa – tätä et halua missata!

FB: https://www.facebook.com/Kirkk...
Instagram: @kirkkoveneofficial
Spotify: https://open.spotify.com/artis...

BROKEN TREND

Broken Trend on pop punk -/post-hardcore-yhtye Helsingistä. Melankoliset sävelet, nopeat kompit ja grunge-tyyliset kitarariffit luovat kokonaan uuden soundimaailman, jollaista kukaan Suomessa ei ole vielä tehnyt. Broken Trend työstää parhaillaan debyyttialbumiaan, joka julkaistaan aivan pian.

FB: https://www.facebook.com/broke...
Instagram: @brokentrendfi
Spotify: https://spoti.fi/3wliMbw

REBELLIX

Rebellix nousi vanhojen hevibändien tuhkista Helsingissä vuonna 2016. Tarinan alusta asti Rebellix on dominoinut Suomen underground-skenessä: raskaita riffejä vahvalla thrash-viballa kuorrutettuna ja yhdisteltynä hard rock- ja punk rock -elementteihin.

FB: https://www.facebook.com/rebel...
Instagram: @rebellix_official
Spotify: https://spoti.fi/37QG13K

STRUM 101

Porvoosta ponnistava Strum 101 on lukeutunut jo useamman vuoden ajan Suomen parhaimpien jenkkipunkkibändien joukkoon. Yhtye on julkaissut uransa varrella kaksi loistavaa pitkäsoittoa ja yhden EP:n, jotka ovat kaikki olleet erittäin laadukkaita ja tyylitajuisesti toteutettuja julkaisuja. Strum 101:n kokoonpano päivittyi kesällä uudella basistilla, ja yhtye on tällä hetkellä kovemmassa iskussa kuin koskaan.

FB: https://www.facebook.com/strum...
Instagram: @strum101
Spotify: https://spoti.fi/3PlIGDH

Tapahtuman levymusiikista vastaa DJ Calvo Atletico. On the Rocksin vakiokasvo ja emotionaalisen musiikin esteetikko tarjoilee illan aikana Stadin parhaan kattauksen vaihtoehtoisempaa musiikkia pop/punk/metalcore/post-hardcore/emo/alternative -genreakselilta. Luvassa on niin hittejä, klassikoita kuin yllätyksiä!

Tapahtuma korvaa kesäkuulle 2022 suunnitellun Rock the Boatin, palauttamattomat liput käyvät sellaisenaan. Let's PLAN B FESTIVAL!

AIKATAULU:
19.00 ovet
19.50-20.30 Strum 101
20.45-21.25 Rebellix
21.40-22.20 Broken Trend
22.40-23.30 Kirkkovene
23.30--) DJ Calvo Atletico goes EMO/PUNK/POP

Liput:
– 18 € ennakkoon Tiketistä
– 20 € ovelta

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 11.2.2023 19:00.