EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

To 12.8.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

PK Keränen & Leija Lautamaja (klo 20:00)

PK Keränen & Leija Lautamaja (klo 20:00) Liput

Tapahtuma on siirtynyt. 

Alkuperäiselle päivämäärälle 12.3.2021 klo 21 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Huomaa, että päivän lisäksi myös showtime on vaihtunut. Uusi showtime on 12.8.2021 klo 20:00. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja   4.4.2021 mennessä.

***

22-Pistepirkoista ja soolotuotannostaan tunnettu rockmuusikko PK Keränen saapuu G Livelabiin yhdessä harmonikkataiteilija Leija Lautamajan kanssa. Keikalla kuultavat Keräsen kappaleet polveilevat karkeasta tundrabluesista tummasävyiseen poppiin.

Leija Lautamaja on helsinkiläinen taiteilija ja muusikko, joka on erikoistunut suomalaiseen ja pohjoismaiseen kansanmusiikkiin. Hänen instrumenttejaan ovat diatoninen 2,5-rivinen melodeon ja polkuharmooni. Lautamaja on myös säveltäjä, lauluntekijä ja sovittaja. Hän soittaa useissa bändeissä ja projekteissa Suomessa ja kansainvälisesti.

PK Keränen - laulu, kitara
Leija Lautamaja - melodeon

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 12.8.2021 19:30.