EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.6.2023  /  Rautajärven Rautahovi  /  Rautajärvi

Pirkan ja Maan nousevat voimat: Rage Of Rabbits, Ocala Ray, Aino & Hajonneet

Pirkan ja Maan nousevat voimat: Rage Of Rabbits, Ocala Ray, Aino & Hajonneet Liput

Rautahovin lavalle kapuaa illan aikana kolme energistä punkmausteista rock ´n roll yhtyettä

Rage Of Rabbits on 5 henkinen rockorkesteri Sydän-Hämeestä. Rage of rabbits soittaa Hardrock/actionrock sävytteistä rock'n rollia hyvällä ja tiukalla asenteella. Rabbitsit ovat julkaisseet tähän mennessä kaksi omakustanne albumia: Devil's Gold ja Piller Popping Machine. Spotify

Ocala Ray
on Tamperelainen kokoonpano joka soittaa turboahdettua triorockia ja luottaa analogiseen, luonnolliseen äänimaisemaan sekä äänenpaineeseen. Bändi on kiinnostava sekoitus eri vaikutteita ysärin vaihtoehtorockista singer-songwriter rockiin. Bändi julkaisi debyyttialbuminsa "Deja vu on a Brand New Day" joulukuussa 2022.

Aino & Hajonneet


Yhtye on levykiertueella 17.2. ilmestyneen toisen albuminsa "Kuluneita kaikuja" kunniaksi.

Aino & Hajonneet on 2020 perustettu voimapop/punkrockia soittava yhtye, jonka musiikilliset juuret ovat jossain melodisen suomipunkin ja indierockin risteyksessä. Siellä, missä aamun ensimmäistä dösää odotellessa sydänsurut, mustelmat ja unelmat tarjoillaan suoraan pullosta, juuri sellaisenaan. Debyyttialbumi ”Hullui unelmii” julkaistiin Svart Recordsin toimesta lokakuussa 2021.

Kulttuuritoimitus.fi ”Kuluneita kaikuja” -arvio 4,5/5

”Aino & Hajonneet -yhtyeen punkisti ärhäkkä, suomirockisti syväluotaava ja melodisesti koukukas voimapop hyötyy kakkosalbumilla hyvässä terässä
olevasta biisikynästä”. Kun taitava sovitusnäkemys kohtaa kaihoisan melankolian ja punkrockin särisevän rokkihaaran, lopputulema on komeaa kuultavaa.”

Facebook

www.rautajarvirock.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lippuja myynnissä rajoitettu määrä myös ovella, vaikka ennakkoliput olisi loppuunmyyty.

Rajattu anniskelualue.

Myynti loppuu 3.6.2023 19:00.
Rautajärven Rautahovi
Rautajärventie 30, 36910, Rautajärvi