EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 27.7.2018  /  Vuokatti  /  Sotkamo

Pipefest 2018

Pipefest 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Vuoden festaricomeback: Pipefest tekee paluun!
Pipefest palaa juurilleen ja järjestetään Sotkamon Vuokatissa perjantaina 27.7. Tapahtumassa nähdään uraansa lopetteleva Cheek, keikkalavoille tänä kesänä yllätyspaluun tekevät Fintelligens, Kapasiteettiyksikkö ja Ceebrolistics sekä suomalaisen hiphopin "kummisetä" Paleface.

Ensimmäinen Pipefest juhlittiin Vuokatissa 2001, ja vuonna 2011 tapahtuma siirtyi Jämsän Himos Parkiin. Festivaali jäi tauolle 2016. Huippuvuosina Pipefestissä vieraili yli 16 000 asiakasta.


AIKATAULU
16.00 portit auki
17.30 Paleface
19.00 Ceebrolistics
20.30 Fintelligens & Kapasiteettiyksikkö
22.45 Cheek
01.00 alue sulkeutuu

 

ARTISTIT FESTARIN PALUUSTA
Pipefestin paluuta festarikartalle ja etenkin Vuokattiin odottavat asiakkaiden lisäksi myös artistit. "Oon itse tietääkseni ainoa, joka on esiintynyt Pipefestillä joka vuosi. Suomalaisen hiphopin tärkeä kasvualusta ja leikkikenttä. Mahtavaa, että palataan Vuokattiin", toteaa Fintelligensin kanssa paikalle saapuva Elastinen.


”Mulle Pipefestillä on ollut iso merkitys. Se oli ensimmäinen festivaali, johon päästiin ikinä esiintymään ja oltiin silloin tosi ylpeitä siitä, että päästiin mukaan siihen porukkaan. Siitä Vuokatin Pipefestistä kehkeytyi sellanen räppijätkien leirikoulu, et siellä oli kiva tavata muu jengi ja siellä oikeestaan on alkanut suomalaisen hiphopin livekulttuuri”, kertoo puolestaan tapahtuman pääesiintyjänä nähtävä Cheek uunituoreella videolla.

Pipefestin tauon aikana Paleface sekä Cheekin ja Elastisen muodostama Profeetat julkaisivat "Pipefest"-kappaleen kunnianosoituksena festivaalille. ”Me ei olla koskaan vedetty sitä livenä, mutta nyt mulla on vahva ajatus, että se voitais tuolla ekaa ja vikaa kertaa yhdessä vetää”, kertoo Cheek.

Katso Cheekin videoterkut tästä.


FB: www.facebook.com/pipefesthiphop
IG, SNAPCHAT: @pipefest #pipefest18

 

www.pipefest.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista /ohjeistamista varten.

Leirintä
Leirintäalue sijaitsee osoitteessa Veikontie, Vuokatinrinteet, noin 700 m matkan päässä huvialueesta. Leirintäalueella asiakkaiden käytössä ovat festariwc:t ja -suihkut sekä leirinnän vastaanotto. Leirintäalue on avoinna to klo 16:00 - la klo 14:00. Festivaalilippu on ostettava erikseen. Leirinnän ikäraja on 16 vuotta, sitä nuoremmat vain huoltajan seurassa.

Caravanpaikka leirinnässä
Jokaisen majoittujan on lisäksi ostettava erikseen festivaalilippu.

Leirintäasiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedotustarkoitukseen.