EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 16.6.2021  /  Kalevan Navetta  /  Seinäjoki

Pintandwefall

Pintandwefall Liput

Tammikuussa 2020 kuudennen levynsä Your Stories Baby julkaissut Pintandwefall on neljän neron muodostama yhtye, joka kuuluu suomi-indien kannatinkiviin. Yli kymmenvuotisen olemassaolonsa aikana bändi on julkaissut viisi albumia, muutaman EPn, kymmeniä musiikkivideoita ja sekalaisen kasan muuta mukavaa. Sen jäsenet (Sanna Komi, Ninni Luhtasaari, Ringa Manner ja Iiti Yli-Harja) ovat ulottaneet taiteelliset lonkeronsa suomalaisen musiikkikentän päästä päähän yhtyeissä kuten Ruusut, Risto, Kynnet ja RULES, sooloillaan The Hearing, Ninni Forever Band, KO:MI, sekä kymmenissä muissa projekteissa. Toisin sanoen, kyseessä on poikkeuksellisen leso käänteinen superbändi, jonka suunnitelma on jatkaa spontaanien ideoiden toteuttamista hamaan ikuisuuteen asti.

Keikka järjestetään yhteistyössä Seinäjoen taidehallin kanssa. Seinäjoen taidehallilla on kesänäyttelyiden avajaiset samana päivänä ennen keikkaa klo 17-20. Avajaiset ovat ilmaiset, mutta vaativat etukäteisilmoittautumisen.

Ilmoittaudu ilmaisiin avajaisiin erikseen täällä!

Taidehallilla avataan Pisto.-ryhmänäyttely tekstiilitaiteesta ja norjalaisen New Yorkissa asuvan Anne Katrine Senstadin immersiivinen tilallinen valo-, ja ääni-installaatio Radical Light. Pisto.-näyttelyn taiteilijoissa on mukana Pintandwefall yhtyeen Dumb Pint eli Ninni Luhtasaari. Lisätietoa: www.seinajoentaidehalli.fi


Kuva: Heta Saukkonen

www.kalevannavetta.fi


Ikäraja: K-18
Showtime 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Kalevan Navetta
Nyykoolinkatu 25, 60100, Seinäjoki