EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.2.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Pintandwefall, Henna Emilia & Houreet

Pintandwefall, Henna Emilia & Houreet Liput

Tammikuussa 2020 kuudennen levynsä Solitin kautta julkaiseva Pintandwefall helmikuussa keikalla Helsingin On The Rocksissa!

Pintandwefall on neljän neron muodostama yhtye, joka kuuluu suomi-indien kannatinkiviin. Toistakymmenvuotisen olemassaolonsa aikana bändi on julkaissut viisi albumia, muutaman EPn, kymmeniä musiikkivideoita ja sekalaisen kasan muuta mukavaa. Sen jäsenet (Sanna Komi, Ninni Luhtasaari, Ringa Manner ja Iiti Yli-Harja) ovat ulottaneet taiteelliset lonkeronsa suomalaisen musiikkikentän päästä päähän yhtyeissä kuten Ruusut, Risto, Kynnet ja RULES, sooloillaan The Hearing, Ninni Forever Band, KO:MI, sekä kymmenissä muissa projekteissa. Toisin sanoen, kyseessä on poikkeuksellisen leso käänteinen superbändi, jonka suunnitelma on jatkaa spontaanien ideoiden toteuttamista hamaan ikuisuuteen asti.

Illan avaa Henna Emilia & Houreet.
Henna Emilia & Houreet -yhtyeen surisevan vaihtoehtorokin ja utuisen indie-popin välillä seilaavissa kappaleissa vaikeita asioita käsitellään naivististen metaforien kautta. Keväällä 2019 julkaistu debyyttialbumi "Lauluja ihmisistä ja eläimistä" keräsi kiittäviä kritiikkejä ja valittiin Radio Helsingin viikon levyksi. Hietamäen lisäksi yhtyeen kokoonpanoon kuuluu vuonna 2020 kitaristi Mikko Sulonen, basisti Tommi Ekstrand sekä rumpali Karoliina Laukola.

LIPUT:
11/12€
OTR-kortilla: 9/10€

Ovet: 20:00

LISÄTIEDOT:
https://www.rocks.fi/
http://altagency.fi/

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.