EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 3.11.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Pink Siifu & Negro 6´! (US)

Pink Siifu & Negro 6´! (US) Liput

KOVASSA NOSTEESSA OLEVA RAP-ARTISTI PINK SIIFU MARRASKUUSSA HELSINKIIN

Yhdysvaltalainen, tyylilajien välillä sulavasti liikkuva rap-artisti-laulaja Pink Siifu saapuu marraskuussa Helsinkiin. Vaikutteita soulista, punkista, jazzista ja kokeellisesta musiikista poimiva taiteilija tekee Suomen-debyyttinsä Helsingin Kuudennella Linjalla keskiviikkona 3. marraskuuta 2021. Liput tulevat myyntiin torstaina 26. elokuuta klo 9 Tiketissä.

Alabamassa ja Ohiossa kasvanut ja vaikutteita kerännyt Pink Siifu, oikealta nimeltään Livingston Matthews, aloitti musiikin tekemisen noin kymmenen vuotta sitten. Hyvin tuotteliaana tunnettu artisti julkaisi elokuun alussa uusimman albuminsa ”GUMBO’!”, joka on ehtinyt kerätä kehuja niin kriitikoilta kuin faneilta. Tuotannossaan hän käsittelee elämää ja sen kamppailuja karttamatta poliittisia tai henkilökohtaisiakaan aiheita, mikä kuului esimerkiksi viime vuonna julkaistun ”NEGRO”-albumin kappaleilla, joiden teemoihin kuuluivat muun muassa rasismi ja poliisiväkivalta. Vuonna 2018 julkaistu debyyttialbumi ”ensley” taas käsitteli uskoa, perhettä ja yhteisöllisyyttä.

Genrerajoja taivuttava Pink Siifu on ehtinyt julkaisemaan lukuisia albumeita, joita yhdistävät musiikillinen monipuolisuus, genrerajojen haastaminen sekä runolliset lyriikat. Hänen tuotantonsa sävyt vaihtelevat aina tunnelmallisista lo-fi-rytmeistä mellakoivaan punkiin. Musiikkimedia Pitchfork onkin verrannut artistin musiikkia ja sen tyylejä muun muassa Anderson .Paakin, Kanye Westin ja Outkastin kaltaisten monipuolisten tekijöiden tuotantoihin. Pink Siifu työskentelee tiiviisti tuottaja Swarvyn kanssa, joka tunnetaan niin ikään hiphopin, jazzin ja soulin taitavana yhdistelijänä.

Pink Siifu työskentelee jatkuvasti uuden musiikin parissa, minkä lisäksi hän etsii itseilmaisun tapoja muista taiteenlajeista. Yhdysvaltalaisartisti julkaisi keväällä 2021 kaitafilmille kuvatun lyhytelokuvan ”NEGRO’s 6” täydentämään viime vuoden punk-henkistä ”NEGRO”-albumiaan. Taiteensa perustaksi Pink Siifu on kertonut totuuden, rakkauden ja kirkkauden esiin tuomisen.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ostorajoitus: 8 lippua/ asiakas.

Liput ovelta 19 €, jos jäljellä.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 3.11.2021 19:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot