EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4.10.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Pimeys, Vaelimaa

Pimeys, Vaelimaa Liput

Huikea Pimeys-yhtye julkaisee uudistuneella kokoonpanollaan neljännen levynsä ja palaa uuden levyn myötä myös keikkalavoille. Levynjulkaisukiertueen myötä yhtye nähdään ensimmäistä kertaa ikinä myös Rytmikorjaamolla!

Pimeys on yksi viime vuosien puhutuimmista suomalaisyhtyeistä. Jo nelikon ylistetty debyytti "Muut on jo menneet" toi yhtyeelle Emma-ehdokkuuden, ja levy nosti Pimeyden kertaheitolla Suomen musiikkikartalle. Vuonna 2015 julkaistu toinen albumi "Aika tihentyy" oli askel seuraavalle tasolle, tuoden yhtyeelle myös valtakunnallista radiosoittoa (muun muassa "Hetki vielä", "Lähdetään").

Helmikuussa 2017 julkaistun "Silkkitie"-albumin jälkeen Pimeys komeili Soundin kannessa, ja kiersi Suomea käännyttäen uusia faneja Pimeys-uskoon maailmanluokan live-esiintymisillään. 

Pimeys on määrätietoisella työllään ankkuroinut paikkansa suomalaisyhtyeiden eturivissä.

Pimeyden muodostavat Joel Mäkinen, Pekka Nisu ja Jukkis Virtanen.

 

Vælimaa julkaisi ensimmäisen trubaduurihenkisen pitkäsoittonsa "Hirttäydyn huvimajaan" vuonna 2015. Nyt Vælimaa on kasvanut trubaduurista yhtyeeksi ja tuore levy "Horisontti -ensimmäinen luku-" on edeltäjäänsä sähköisempi. Vælimaa tuo Rytmikorjaamolle uuden nelihenkisen yhtyeensä, jossa singer/songwriter kohtaa yhtyesoiton tavalla, jota ei ole näillä leveysasteilla totuttu kuulemaan. 

Vælimaan (kitara, laulu) lisäksi yhtyeessä soittaa Jaakko Elenius (koskettimet), Petteri Lehtola (basso) ja Janne Käpylä (rummut)."

"...juurevasti soiva Juuret sekä kaihon padassa uppopaistettu Varjopuolia aurinkoisten osoittavat kumpikin esimerkillään, että bändistä saattaa tulevaisuudessa kasvaa vaikkapa jotain Nick Caven mainion Bad Seedsin kaltaista...

...useimmiten Vælimaan kaava toimii ja kitaran päästessä silloin tällöin piirtelemään vapaammin, on jälki korkeatasoista..."

**** 27.06.2019 Desibeli.net

Vælimaa kotisivut

Vælimaa Facebook

Vælimaa Instagram

Vælimaa Twitter

 

Horisontti -ensimmäinen-luku -pitkäsoitto

 

 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime:

21:00 Vaelimaa

22:15 Pimeys

 

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.