EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 16.12.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Pimeä Hedelmä - HITMIX 2020 (levynjulkaisukeikka)

Pimeä Hedelmä - HITMIX 2020 (levynjulkaisukeikka) Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäisille päivämäärille ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.11.2021 mennessä.

***

Vuosi on ollut pitkä ja synkkä, mutta Pimeän Hedelmän debyyttialbumi HITMIX 2020 ilmestyy kaikesta huolimatta - sopivasti vuoden synkimpään ajankohtaan joulukuussa 2020. 

HITMIX 2020 on menevä ja omintakeinen debyyttialbumi, jota kuitenkin vie eteenpäin paitsi synkkyys ja maailmanlopun meno sen lieveilmiöineen - spleinaajista informaatioähkyyn - myös huumori ja yhteys kaikkiin, jotka kamppailevat elämisen mielettömyyden äärellä. Vaikka teksteissä toistuu vakava sävy, ja sitä säestää tumma bassosaundi, Pimeän Hedelmän havainnot esitetään lämmöllä sekä kuulijaansa energisoiden ja voimaannuttaen.

Albumilla feattaavat Mon-Sala, Slyrre äS, Yeboyah ja Pyöveli , jotka tuovat oman, Suomen nykyhiphopin erinomaista tilaa korostavan ripauksensa HITMIX 2020:n keitokseen. Yhdessä kollaboraattoreidensa kanssa Pimeä Hedelmä pyrkii rikkomaan rajoja modernin hiphop-estetiikan ja bassovoittoisen grimen ja trapin sekä memphisrapin rajapinnassa. Yhtyeen räppärit Kaisa Cleva ja Vane Vane käsittelevät lyriikoissaan todellisuutta ironisen toteavaan sävyyn, siinä missä tuottaja Liki varmistaa, että Pimeä Hedelmä ei laahaa hetkeäkään, vaan pomppii. Niin hip hopin perinteitä kunnioittavan kuin futuristisenkin tuotannon sävyttämänä Pimeä Hedelmä etenee kohti sellaista esteettistä ja soonista hiphopin suuntausta, jota ei olla toistaiseksi nähty - varsinkaan Suomessa.

Levynjulkaisukeikka tulee olemaan riehakas vuoden lopetus kaikilla mausteilla! Pimeän Hedelmän lisäksi lavalla nähdään sekä tuttuja artisteja että uusia ug-lupauksia.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime:
20:00 Support
20:30 Pimeä Hedelmä

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 16.12.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot