EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 4.4.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Pillumination Konserni & Karnevaali, Kirsikkapuu ja kaikki

Pillumination Konserni & Karnevaali, Kirsikkapuu ja kaikki Liput


PILLUMINATION KONSERNI & KARNEVAALI 

Pillumination Konserni & Karnevaali eli PKK esittää omaa ja varastettua tuotantoa Pia Puun sanoituksin. PKK on folk-punk-queer-henkinen orkesteri, tavoitteenaan ilo ja vallankumous. PKK:n musiikkia voi kuulla vain ja ainoastaan livenä, harvoin ja tarkkaan harkituissa paikoissa.

Soittimina ovat kitaran ja basson lisäksi klarinetti, haitari, tempoa ylläpitää rumpusetti ja cajon-rumpu. Soittajat ja laulajat Pia Puu, Valo, Susanna, Kirsi, Kukka ja Seya.

Jos hyvin käy, 4.4. tilaisuudessa julkistetaan Pillumination Konserni & Karnevaalin Toivelauluja -runoteos.


KIRSIKKAPUU JA KAIKKI

Heräsin, kun ylikasvaneet oksat löivät ikkunaan yöllä. Olin kai nukkunut jo jonkin aikaa - hedelmät olivat homehtuneet kulhoihin kiinni, ja vehmaat oksat haarautuivat yli velttona puolitangossa tanssivan lipun. Yläkerrassa oli kuollut kai joku. Siinä hetkessä saattoi hyvin olla kaikki, mitä on. Iänikuinen ketju; punaista, pinkeää hedelmälihaa ja sitten kivi, krunts, au.

Kirsikkapuu ja kaikki on laulaja-lauluntekijä-lavarunoilija Aatos Ketvelen uusi kokonaisvaltainen yhtye ja tämä tässä on sen ensiesiintyminen.SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .