EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.11.2021  /  Club Teatria  /  Oulu

Piknik Live Pikkujoulut: Olavi Uusivirta + Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani + Vesterinen Yhtyeineen

Piknik Live Pikkujoulut: Olavi Uusivirta + Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani + Vesterinen Yhtyeineen Liput

Piknik Live Pikkujoulut: Olavi Uusivirta + Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani + Vesterinen Yhtyeineen

Olavi Uusivirta

Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

Uusivirran viimeisin pitkäsoitto "Skorpioni" on tanssittanut ympäri Suomea jo toista vuotta putkeen. Kesällä 2020 ilmestynyt "Lauantain toivotut" -levy, jolla Uusivirta bändeineen versioi kotimaisia ikivihreitä. Julkaisu syntyi suuren suosion saavuttaneen keväisen Yle Olohuone -keikan pohjalta, jonka aikana kokoonpano esitti yleisön toivomia klassikoita.

Spotify

Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on yksi Suomen ylivoimaisesti suosituimmista keikkabändeistä. Ja äänitemarkkinoilla yhtyeellä menee yhtä lujaa! Kitaraa kokoonpanossa soittaa Rocka Merilahti, kosketinsoittimia ja hanuria Jiri Kuronen, lyömäsoittimia Aarne Riikonen, bassoa Jarno "Jape" Karjalainen ja rumpuja Sampo Haapaniemi, joka on myös tuottanut yhtyeen musiikkia

Aistikkaasta pukeutumistyylistä, hymystä ja hyvistä käytöstavoista tunnetun Tuure Kilpeläisen olemuksessa on vanhanajan herrasmiehen piirteitä, nykypäivänä niin harvoin nähtävää luontaista kohteliaisuutta, huomaavaisuutta ja herkkyyttä. Niitä samoja ominaisuuksia, jotka kuuluvat Kaihon karavaanin musiikissa.

Spotify


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime: 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 13.11.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot