EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.9.2021  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Piirpauke

Piirpauke Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivälle 18.4. ja siirtyneelle päivämäärälle 27.11.2020 sekä 20.3.2021 ostetut liput käyvät tälle keikalle sellaisenaan. Halutessasi voit myös palauttaa lipun 31.5.2021 mennessä: www.tiketti.fi/palautalippuja

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

***

Maailmanlaajuisesti tunnettu legendaarinen maailmanmusiikkiyhtye Piirpauke on viettänyt 45-vuotisjuhlavuotta. Yhtye perustettiin syksyllä 1974 saksofonisti Sakari Kukon luotsaamana.

Parikymmentä studioalbumia tuottaneen Piirpaukeen uusin albumi Hali julkaistiin tammikuussa 2019. Yhtyeellä on kyky sovittaa musiikkia värikkäiksi ja runsaiksi äänimaisemiksi sekä käyttää poikkeuksellisella tavalla elementtejä folkista, jazzista ja progressiivisesta rockista. Tästä musiikillisesta rikkaudesta on tullut myös yhtyeen tavaramerkki, kuten kappale Konevitsan kirkonkellot, joka toi Piirpaukeen suuren yleisön tietoisuuteen.

Yhtyeen viimeisin albumi Hali julkaistiin keväällä 2019 (Rockadillo Records / Nordic Notes).

Sakari Kukko - puhaltimet, piano, koskettimet, laulu
Eerik Siikasaari - basso
Rami Eskelinen - rummut
Ismaila Sané - lyömäsoittimet, laulu
Petri Kautto - kitara
vieraana Meissa Niang - laulu

"... nyt kyse on maailmanmusiikillisesta nautinnosta. Kovasta sellaisesta, jossa seilataan tyylisuunnasta toiseen, osin kai kolmanteenkin... hallitun riehakkaasti, mutta väliin tunnetta värisyttävän herkästi... Itse soittokunnan soitto on kaikkinensa hienon melodista ja harmonisen täsmällistä, muttei mitenkään pateettista tai nuottien kaavamaisuutta. Ei vaan rehevän pursuavaa. Mukaansa tempaavaa. Sielun sopukoita hyväilevää ." Jazzrytmit, Osku Rajala

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 23:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 4.9.2021 18:00.