EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.5.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Piirpauke

Piirpauke Liput

Lauantaina 21.5. Bar Loosessa ollaan suurten legendojen äärellä, kun Sakari Kukon luotsaama Piirpauke saapuu konsertoimaan Annankadulle. Vuonna 1973 perustettu yhtye yhdistelee musiikissaan kansanmusiikkia, jazzia ja progressiivista rockia, ja sen riveissä on nähty suuri joukko arvostettuja muusikoita, kuten Hasse Walli, Jukka Tolonen, Juha Björninen ja Rekku Rechardt.

Piirpauke on julkaissut 50-vuotisen uransa aikana peräti 19 studioalbumia ja soittanut satoja konsertteja Suomessa ja ympäri maailmaa. Yhtye on vuosien varrella esiintynyt mm. Pori Jazzin, Ruisrockin ja Provinssirockin päälavoilla sekä Roskilden festivaaleilla Tanskassa.

Bar Loosessa Piirpauke palaa jälleen pienimuotoiseen kvartettikokoonpanoon, jossa se totuttiin näkemään yhtyeen alkuvuosina. Luvassa on aimo annos yhtyeen klassikkokappaleita, kuten vuonna 1975 ilmestyneen debyyttialbumin kestohitti Konevitsan kirkonkellot, joka on vakiokamaa edelleenkin mm. radioiden toivekonserteissa.

Piirpauke:
Sakari Kukko (puhaltimet, piano)
Matti Salo (kitarat)
Ari Hossi (basso)
Ilmari Heikinheimo (rummut)

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Aikataulu:
20:00 ovet
21:00 Piirpauke

Liput ovelta 25 €, jos jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 21.5.2022 20:00.