EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.7.2024  /  Kylpylähotelli Kiannon Kuohut  /  Suomussalmi

Piirpauke 50v-juhlakonsertti

Piirpauke 50v-juhlakonsertti Liput

Maamme suosituin instrumentaalibändi kautta aikojen. Debyyttialbumia on myyty enemmän kuin mitään muuta pelkästään soitinmusiikkia sisältävää pitkäsoittoa Suomessa. Satoja konsertteja ympäri maailmaa pian 50 vuotta!

Yhtye on tehnyt Keski-Euroopassa 14 vuotta putkeen pitkiä kiertueita vuosittain kilpaillen menestyksekkäästi samoilla areenoilla maailmanhuippunimien kuten Miles Davis, RAVI SHANKAR, Astor Piazzola ja Nirvana kanssa.
Piirpaukea pidetään ensimmäisenä merkittävänä maailmanmusiikki-yhtyeenä jopa maailmanlaajuisesti ja se on tulkinnut monien eri kulttuurien ja genrejen musiikkeja huipputasolla (Nuevo Flamenco, Mbalax, Jazz, Proge, Rock, Turkkilainen musiikki, Musica Llanera, Romanialainen musiikki jne).

Bändi palaa alkuaikojen kvartettikokoonpanoon ja esittää klassikoita vuosien varrelta unohtamatta 'Konevitsan kirkonkellot' -kestohittiä, jota soitetaan edelleen etenkin radion toivekonserteissa.

Piirpauke | Youtube


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 22:00

Liput ovelta 20 €, jos jäljellä.

***

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä tapahtumapaikkaan: 0300870307, [email protected]


Myynti loppuu 19.7.2024 18:00.
Kylpylähotelli Kiannon Kuohut
Jalonkatu 1, 89600, Suomussalmi