EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.10.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Pihlanne, kettukettu & NUPU

Pihlanne, kettukettu & NUPU Liput

Pihlanne

Pihlanne on helsinkiläinen taiteilija, jonka musiikissa sulassa sovussa kulkevat soul, jazz, hiphop ja pop. Suomenkielinen lyriikka pääosassa Pihlanne vie kuulijansa matkalle kohti pinnanalaista - kohti kipeää rakkautta, josta ei halua toipua, kohti maailman meteliä, kohti kaunista ulkopuolisuutta, kohti uskoa hyvään ja pahaankin. Ääniwallissa juhlitaan luottoyhtye Muodonmuutoksen kanssa uutta EP:tä Juuri nyt ei ole hyvä olla saatavilla, joka julkaistaan 30.9.!

kettukettu

kettukettu on tuore uuden aallon soul -artisti Helsingistä. Musiikissaan kettukettu yhdistelee indietä, rnb:tä ja soulia hiukan naiveihin lyriikoihin. kettukettu on groovaava, hempeä ja ehkä vähän myös kiusallinen. Livenä kappaleet heräävät eloon, kun tuotantoihin yhdistetään fuusiojazz-tykittelyä, improvisointia ja leppoisaa jorailua. kettukettu on ihan veikee.

NUPU

NUPU soittaa suomenkielistä poppia, jossa moderni bändisoundi yhdistyy discoon. Biiseissä kuuluu kesä, melodraama, ensirakkaus ja se miten ihanaa ja pelottavaa on elää nuoruuttaan 2020-luvulla. NUPU on julkaissut sinkkuja pitkin kesää ja syksyllä 7.10 julkaistaan bändin debyyttialbumi, "Valheet, tupakka ja reivit".

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 7.10.2022 20:00.