EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.11.2023  /  Ähtäri-halli  /  Ähtäri

Pientä laittoa -teatteriesitys

Pientä laittoa -teatteriesitys Liput

Railakas Pientä laittoa -komedia parisuhderemontista nyt Ähtäri-hallissa!

Masa ja Lissu ovat olleet naimisissa 25 vuotta. Vieläkö on toivoa vai onko kaikki jo menetetty? Lissu päättää tarttua härkää, siis Masaa sarvesta... Siis sarvista.

Katsomossa tämän pitkän parisuhteen ongelmat ja niiden purkaminen naurattaa. Luultavasti ilmassa on myös pientä huokailua ja hikoilua varsinkin, jos kumppani sattuu istumaan vieressä. Tervetuloa rohkeasti testaamaan! Pientä laittoa on lukuisista elokuva- ja tv-rooleistaan tunnettujen Juha Veijosen ja Maarit Peltomaan tähdittämä hulvaton esitys pitkän parisuhteen kommervenkeistä.

Esityksessä on väliaika ja Ähtäri-hallissa on anniskeluoikeudet. Nauruhermojen kutkuttelun jälkeen pääsee jatkoille rentoutumaan Ä-klubille, aivan tien toiselle puolelle!

Järjestää Ähtäri Events Oy, yhteistyössä mukana Ähtärin kaupunki

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-118
Aika: Ovet klo 19:00
Showitme 20:00

Kesto on noin 1,5 h, sisältäen väliajan.

Numeroimatomat istumapaikat.

Narikkapalvelu sisältyy pääsylipun hintaan.

Ähtäri-halli sijaitsee Ähtärin Eläinpuiston sisäänkäynnin yhteydessä. Löydätkin Ähtäri-hallille seuraamalla eläinpuisto-tienviittoja. Pysäköintialueita on kaksi, joista P1 on aivan sisäänkäyntien yhteydessä ja P2 muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

***
Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: ei

Myynti loppuu 24.11.2023 19:00.