EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 7.3.2020  /  Tahko Piazza  /  Tahkovuori

Piazza Stand Up: Mika Eirtovaara, Jussi Herranen, Tommi Mujunen, Heikki Vilja

Piazza Stand Up: Mika Eirtovaara, Jussi Herranen, Tommi Mujunen, Heikki Vilja Liput

Hyppää mukaan komediakarnevaaleihin Piazzalla! Esiintymässä neljä herrasmiestä Mika Eirtovaara, Jussi Herranen, Tommi Mujunen ja Heikki Vilja.

Heikki Vilja
Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa. Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään.Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Tommi Mujunen
Tommi Mujunen on Suomikomiikan shamppanja: kesäisen kevyt tunnelman nostaja ja juhlien elävöittäjä, joka kuplii ja kuohuu, pirskahtelee ja piristää. Tommi on kuin leikki-ikäinen sarjakuvasankari, jonka kyydissä paatuneinkin murjottaja näkee valon. Kippis!

Jussi Herranen
Tämä teologiaa opiskeleva koomikko majailee Joensuussa. Opiskeluiden alaa ei kuitenkaan kannata säikähtää, sillä Jussi ei jutuissaan saarnaa nykypäivän paheista tai synneistä. Hän enemmänkin varmistelee menolippuaan helvettiin.

Mika Eirtovaara
Mika Eirtovaara on suomalaisen stand up -­komiikan konkari ja kivijalka, joka on tunnettu niin Nelosen Stand up -ohjelman isäntänä kuin MTV3:n Kingi-ohjelman ”Taisto Kourina”. Lavalla Eirtovaara on ilmiömäinen koomikko, jonka innostus, energisyys ja hillittömät jutut vievät mukanaan. Kahden vuoden kiertuetauon jälkeen Eirtovaara palaa vihdoin takaisin lavalle – hauskempana kuin koskaan!

 

www.piazzatahko.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 16:00

Showtime 17:00

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Piazza Stand Up + ABREU -lipputyyppi sisältää pääsyn myös illan keikalle Piazzaan. Lisätietoja keikeasta täällä.

Myynti loppuu 7.3.2020 16:00.