EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.3.2024  /  Äx-klubi  /  Ähtäri

Ä-live: Petri Nygård

Ä-live: Petri Nygård Liput

Petri Nygård iskee jälleen Ähtäriin!

Petri Nygård on aurinkolaseistaan ja kalastajahatustaan tunnettu artisti, jonka biisejä harvat myöntävät kuuntelevansa, vaikka todellisuudessa kaikki osaavat niiden sanat ulkoa. Kaikkien bileiden pääartistina ja viikonloppujen listaykkösenäkin tunnettu Nygård on pitkän linjan rap-artisti, joka saa räntäsateenkin keskellä
ihmiset bilettämään.

Yli 20-vuotisen uran aikana Petri Nygård on julkaissut lukuisia räväköistä sanoituksista tunnettuja hittejä, kuten Selvä päivä, Nössö, Märkää ja Pannaan Suomi kuntoon, joita on striimattu suoratoistopalveluissa lähes 250 miljoonaa kertaa. Petrin viimeisin albumi ALASTON SUÅMI oli jättimenestys, sillä se striimasi nelinkertaista platinaa jo
ennen julkaisuaan. Lavashow'ssa heittäytyvä tamperelainen rääväsuu on palkittu myös Vuoden yllättäjä -Emmalla sekä nähty telkkarissa Masked Singer Suomi -sarjassa.

Ovet auki klo 22
Showtime klo 23

Ä-klubin verkkosivut: hotellimesikammen.fi/fi/ravintola/a-klubi
Petri Nygårdin FB: www.facebook.com/CVTAWJ7258WTWA/
Petri Nygårdin IG: www.instagram.com/seopetriii/?hl=fi

  www.facebook.com/aeklubi


  Ikäraja: K-18
  Aika: Ovet klo 22:00
  Showtime 23:00

  Ä-klubi sijaitsee Hotelli Mesikämmenen yhteydessä, aivan Ähtärin matkailualueen ytimessä.

  Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

  Facebook | Instagram