EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 9. - Su 16.5.2021  /  TikettiStream  / 

Petri Laaksonen: Äideistä parhain – äitienpäivän livestream-konsertti

Petri Laaksonen: Äideistä parhain – äitienpäivän livestream-konsertti Liput

Petri Laaksosen Äideistä parhain – äitienpäiväkonsertti sunnuntaina 9.5. klo 18:00.

Laulaja-säveltäjä Petri Laaksonen konsertoi Malmin kirkosta Äideistä parhain -livestream-konsertin äitienpäivänä. Laaksosen melodiset ja elämänmakuiset laulut yhdistettynä vahvaan ja sielukkaaseen tulkintaan ovat koskettaneet monia suomalaisia jo neljännesvuosisadan ajan. Petri Laaksosen tuotteliaasta kynästä ovat lähtöisin niin kansanlauluksi noussut Täällä Pohjantähden alla kuin Euroviisuhitit Eläköön elämä, Sata salamaa ja Oot voimani mun.

Petri Laaksonen kommentoi tulevaa livestream-konserttia:
"Äidit ovat rakkaita. Siksipä on upeaa onnitella heitä ja laulaa kaikille Suomen äideille heidän juhlapäivänään rakastetuimpia sävelmiäni".


Konsertissa Petri Laaksonen (laulu & piano) kanssa esiintyvät Petri Hatakka (koskettimet & laulu) sekä Make Perttilä (kitara & laulu).


Ikäraja: Ikärajaton

Live stream:

Voit osallistua keikalle ainoastaan live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan keikkaa osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Live Stream 9.5.2021 klo 18.00 alkaen.

Stream-lippu on ostettavissa 16.5.2021 klo 22:00 asti ja live stream katsottavissa 16.5.2021 klo 23:59 asti.