EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.8.2022  /  Useita paikkoja  /  Oulu

Petri Kuusela & Mikko Iivanainen, Stepa & Heimo ilman menneisyyttä: yhteislippu

Petri Kuusela & Mikko Iivanainen, Stepa & Heimo ilman menneisyyttä: yhteislippu Liput

Lippu oikeuttaa pääsyn keikoille:

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä @ Voimala 1889 26.8.2022
Petri Kuuselan & Mikko Iivanainen @Tuba 26.8.2022

Aikataulut:
Stepa & Heimo ilman menneisyyttä: ovet klo 19:00, showtime 20:30-22:00
Petri Kuuselan & Mikko Iivanainen: ovet klo 21:00, showtime 22:00-23:30

***

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä Voimala 1889:n patiolla perjantaina 26.8.!

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleerattu Stepa julkaisI 10. syyskuuta uuden albuminsa “Rakkaus ylivoimainen”. PME Recordsin talliin siirtynyt Stepa kertoo albumin olevan “kauneinta mitä sisältäni on syntynyt ja minä mestaroin oman taiteenlajini.” Albumi sisältää 13 kappaletta ja niistä on julkaistu ennakkoon singlet Muhammad Ali ja Minä vs. minä feat. VilleGalle. Albumilla vierailee VilleGallen lisäksi Krista Tiitinen, Solonen, Väre-kuoro ja Kari Väänänen. Albumin tyylipuhtaasta tuotannosta vastaavat DJ Polarsoul, Antisankari, GFB ja Jyri Pesonen. Sodankylästä kotoisin oleva ja nykyisin Oulussa asuva muusikko uskoo rakkauden lyömättömään voimaan.

"Levynteon aikaan minä törmäsin mielettömän paljon ihmisiin, jotka painivat ahdistuneisuuden, apatian ja masennuksen kanssa. Ihmiset kertoivat minulle väsymyksestään ja näiden edellä mainittujen asioiden kanssa myös yhä nuoremmat ihmiset joutuvat painimaan. Kaiken tämän myllerryksen keskellä osa ihmisistä tuntui keskittyvän väittelemään tuntemattomien ihmisten kanssa internetissä mitä triviaaleimmista asioista. Minä olen kyllästynyt noihin vitsauksiin katsoessani mitä kaikkea hyvää maailma tarjoaa parhaimmillaan. Minä halusin tehdä noille ikäville asioille jotain ja uusin levyni Rakkaus ylivoimainen on minun vaatimaton yritykseni luoda maailmaan jotain sievää.”
– Stepa kertoo

Edellisinä vuosina rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa. Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia: rauhaa ja rakkautta.

Vuonna 2008 julkaistu debyyttialbumi MC toi rap-artistin suuremman yleisön tietoisuuteen musiikkilehti Rumban kutsuttua albumia suomiräpin uudeksi nollapisteeksi. Pari vuotta myöhemmin julkaistu studioalbumi Made In Sodankylä käsittelee artistin suhdetta yhteiskuntaan, myönteisen ajattelutavan merkitystä ja itsetutkiskelua: aiheita, jotka ovat lähellä artistin sydäntä tänäkin päivänä.

2012 Helsingin Sanomat nosti Aren kanssa tehdyn …Ja naksuvat luupit -albumin vuoden parhaaksi kotimaiseksi räplevyksi. Stepan kolmas sooloalbumi Ultramagneettinen ylsi parhaimmillaan Suomen virallisen albumilistan viidennelle sijalle, jonka jälkeen Henget -albumi vei artistia yhä syvällisimpiin aiheisiin. Unelmieni Teatteri -niminen EP-trilogia (2019) puolestaan flirttaili iskelmämusiikin, hiphopin ja inderockin kanssa toimien prologina melodisemmalle tuotannolle.

Stepa nähdään levyjulkkarikiertueella Heimo ilman menneisyyttä -yhtyeensä kanssa.

***

Petri Kuusela x Mikko Iivanainen

Elokuussa kuullaan kahden omaleimaisen kitaristin, Petri Kuuselan sekä Mikko Iivanaisen yhteiskonsertti. Tuban lavalle kaksikko tuo immersiivisen kokonaisuuden lainakappaleita ja originaalia musiikkia, jossa genrerajat häipyvät ja keskiöön jää kahden kitaran vuorovaikutus ja lumoavat äänimaisemat.

Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu monipuolinen kitarataiteilija, joka on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä, kuten Free Control, Nordic Trinity sekä Loco Motife. Ajankohtaisia kokoonpanoja ovat myös Johanna ja Mikko Iivanainen duo sekä kvartetti yhdessä Johanna Iivanaisen, Edu Kettusen ja Mika Kuokkasen kanssa. Iivanainen on julkaissut kaksi soololevyä Last Room (2014) ja A River Runs Through It (2020).

Petri Kuusela on oululainen kitaristi, joka on tullut omintakeisen soittotyylinsä ja slide-kitaroinnin ohella tutuksi mm. Americana-Folk -yhtye Lanaista. Viime vuosina Petri on toiminut tuottajana ja soittajana niin kotimaisten artistien taustalla, kuin Grammy-palkittujen soittajienkin kanssa yhteistyössä tehdyillä julkaisuilla.


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 26.8.2022 18:00.