EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.5.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Peter Sandorff (DK), Sörnäinen, Buzzkillz

Peter Sandorff (DK), Sörnäinen, Buzzkillz Liput

Perjantaina 27.5. Bar Loosen ohjelmisto koostuu psychobillystä ja kuoloniskelmästä.

Illan aloittaa helsinkiläinen psychobilly-yhtye Buzzkillz, jonka keulilla nähdään Anal Thunderista sekä Bonkersista tuttu Ultima Foole. Buzzkillzin nykykokoonpanoa tähdittää kitaran varressa myös legedaarisesta Klingonzista tuttu Titch, joten kaikenlaiset kredibiliteettitasot yhtyeessä ovat ainakin kohdillaan. Buzzkillz on julkaissut uransa aikana yhden pitkäsoiton Scum Of The Earth ja EP:n Major Fucking Complications, jotka kannattaa ottaa välittömästi haltuun jos bändi ei ole entuudestaan tuttu.

Buzzkillzin jälkeen luvassa on juhlahumua, sillä lähestulkoon paikallinen Sörnäinen-yhtye saapuu esittelemään helmikuussa julkaistun Keskity pahuuteen EP:n materiaalia. Black Magic Six-, Plutonium 74- ja Finntroll-yhtyeistä tuttujen veijarien synkeä, tummanpuhuva, mutta yllättävän tanssittava kuoloniskelmä tunkeutuu kuulijan luihin ja ytimiin, jättäen jälkeensä vain seitinohuen krapulan ja haudankaipuun.

Bileiden itseoikeutettuna pääesiintyjänä lavalle nousee tanskalainen psychobilly-legenda Peter Sandorff. Muiden muassa Hola Ghostissa, Mad Sinissä ja Nekromantixissa vaikuttanut kitaristi-laulaja tulee esittämään setissään valikoiman parhaista sävellyksistään ja täydentää lopputuloksen valikoiduilla klassikkocovereilla.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Aikataulu:

20:00 ovet
20:30 Buzzkillz
21:15 Sörnäinen
22:15 Peter Sandorff (DK)


Liput ovelta 14 €, jos jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.