EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 15.12.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Peter Juhan & Limsky: Unpublished Remedies

Peter Juhan & Limsky: Unpublished Remedies Liput

Peter Juhan & Limsky: Unpublished Remedies

”Do you want that smile from TV? Family values, healthy manners, a lifelong marriage? Sounds like a fucking dream.”

Glam electro-rock muusikko Peter Juhan ja synthpop-tuottaja Limsky esiintyvät Kuudennella Linjalla keskiviikkona 15. joulukuuta. Unpublished Remedies -nimeä kantavassa sähköisessä spektaakkelissa kuullaan ja nähdään julkaisematonta, täysin uudistunutta soundia, jossa raskaat biitit ja heavykitarat yhdistyvät synthpopin eteerisyyteen ja perkussiiviseen samplaamiseen. Keikka on ainutkertainen ja heidän ensimmäinen yhteiskeikkansa lähes kahteen vuoteen.

Pirkanmaalta helsinkiläistynyt Peter Juhan on vaikuttanut ja herättänyt keskustelua usean vuoden ajan ympäri Etelä-Suomea, esiintyen useissa tapahtumissa mm. Tampereen Yo-talolla, Helsingin Teurastamolla, On The Rocksissa, Prideilla sekä Lahden Torvessa. Tämä kusipää tunnetaan voimakkaana esiintyjänä, uniikista seksuaalisuutta, camp- ja punk-estetiikkaa tinkuvasta persoonastaan, joka sylkee yhteiskunnan normeja ja ajatusmalleja päin.

Limsky on Lahden soramontuissa kylvetetty tuottaja ja artisti, jonka ilmaisussa ja tuotannossa yhdistyvät synteettisyys sekä aisteja manipuloiva noituus. Musiikkiteknologiaa Siballa opiskeleva Limsky on työskennellyt immersiivisten äänimaisemien ja pulsatiivisten teosten äärellä jo usean vuoden ajan, vaikuttaen myös Dame Emil:n ja Sanes Lidgerin:n riveissä ja esiintyen konserttilavoilla niin Helsingissä kuin Lahdessa.

Juhan ja Limsky ovat kumpikin taustaltaan klassisia muusikoita ja tapasivat ensimmäisen kerran Skotlannissa, Glasgowssa yhteisellä opintomatkallaan. Taiteellinen yhteistyö alkoi nopeasti huomattuaan toistensa yhtenevät intressit elektroniseen musiikkiin.

***

Rahankeräyslupa
Järjestäjä: Autismiliitto ry, Pasilanraitio 9 B, 00240 Helsinki
Luvan numero: RA/2020/652
Myönnetty ajalle: voimassa toistaiseksi

Autismiliitto edistää autismikirjon ihmisten ja heidän läheistensä yhdenvertaisuuden, vaikutusmahdollisuuksien ja hyvän elämän toteutumista. Lipun ostajana lahjoitat 2€ järjestön tärkeään valtakunnalliseen työhön.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 15.12.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot