EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20.7.2018  /  Viihdekeskus Merisärkkä  /  Kalajoki

Pete Parkkonen

Pete Parkkonen Liput
Takaisin

Ladataan…

Vuonna 2008 Idols -kilpailun myötä julkisuuteen ponnahtanut Pete Parkkonen on noussut yhdeksi Suomen suositummista miessolisteista. Peten monipuolisuus laulajana ja viihdyttäjänä ei ole jättänyt arvailun varaa, sillä Pete nappasi voittopokaalit suosikkiohjelmissa Tanssi Tähtien Kanssa (2014) ja Tähdet Tähdet (2016).

Pete Parkkosen kaksi ensimmäistä albumia olivat englanninkieliset kultaa myynyt First album (2009) sekä I´m an accident (2010). Vuosien kuluessa laulaminen suomeksi alkoi kiinnostamaan Peteä yhä enemmän. Idea muuttui todeksi, kun albumi Pete Parkkonen julkaistiin 2014. Albumilta nousivat radiosoittoon kappaleet Mitä mä sanoin ja Mun.

Elokuussa 2016 julkaistu single Mitä mä teen feat. JVG nousi suoraan Spotifyn viidenneksi kuunnelluimmaksi. Urbaanin ja vangitsevan biisin suosio oli enemmän kuin Pete uskalsi toivoa. Pete Parkkosta kuultiin myös Bang For The Buckin ensisinglellä Doupein, joka on tälläkin hetkellä yksi keikkojen suosituimmista biiseistä. 

Kohta sataa -single ja sitä seurannut musiikkivideo nostivat Peten uran alkuvuodesta 2017 aivan uudelle tasolle. Viivi Huuskon ohjaama video oli kiistatta vuoden puhutuin musiikkivideo Suomessa.

Pete Parkkosen energiset keikat vetävät erittäin hyviä yleisömääriä ja esiintymistä rakastava artisti jaksaa vastata kysyntään.

www.merisarkka.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00