EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17.7.2020  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Pesso (levyjulkkarit)

Pesso (levyjulkkarit) Liput

Huom! Keikka on siirtynyt. Alkuperäiselle päivälle 17.4. ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Liput voi myös palauttaa 7.4. mennessä Tikettiin.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

 


Pesso juhlii toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla!

Omaleimaisena räppärinä mainetta niittänyt Pesso juhlistaa keväällä ilmestyvän toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla perjantaina 17.4.2020.


Esimakua albumista on saatu kahden biisin verran. Syyskuussa Pesso lähetti singlellään terveisiä Marialle. Uusimmalla kappaleella "Ruger" haaveillaan Tukholmasta ja tunnustetaan, että kuunneltiin Ruger Haueria.

"Ruger on kappale kaipuusta. Itse kaipaan vain Tukholmaan, jossa kaikki on kai paremmin. Musiikillisesti kappale muistuttaa drum n bassia josta en ikinä oikein pitänyt", Pesso kertoo.

Vuosi sitten marraskuussa kehutun Kunnes mä tapasin sut -debyyttialbumin julkaissut Pesso, oikealta nimeltään Miika Pesso¸on omaleimaista suomiräppiä tekevä muusikko ja biisinkirjoittaja. Hän säveltää, sanoittaa, sovittaa sekä tuottaa musiikkiaan yhdessä Mikko Pennasen kanssa. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia pitkään myös muille artisteille.

AIKATAULU: TBC

LIPUT:
- enn alk. 14,50 €
- ovelta 15,00 € mikäli jäljellä 

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää

Pyörätuolikoroke pyydettäessä (teo.ottelin@korjaamo.fi)

Myynti loppuu 17.7.2020 20:00.