EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

La 24.10.2020  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Pesso (levyjulkkarit)

Pesso (levyjulkkarit) Liput

Pesso juhlii toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla!

Omaleimaisena räppärinä mainetta niittänyt Pesso juhlistaa keväällä ilmestyvän toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla.

Esimakua albumista on saatu kahden biisin verran. Syyskuussa Pesso lähetti singlellään terveisiä Marialle. Uusimmalla kappaleella "Ruger" haaveillaan Tukholmasta ja tunnustetaan, että kuunneltiin Ruger Haueria.

"Ruger on kappale kaipuusta. Itse kaipaan vain Tukholmaan, jossa kaikki on kai paremmin. Musiikillisesti kappale muistuttaa drum n bassia josta en ikinä oikein pitänyt",
Pesso kertoo.

Vuosi sitten marraskuussa kehutun Kunnes mä tapasin sut -debyyttialbumin julkaissut Pesso, oikealta nimeltään Miika Pesso¸on omaleimaista suomiräppiä tekevä muusikko ja biisinkirjoittaja. Hän säveltää, sanoittaa, sovittaa sekä tuottaa musiikkiaan yhdessä Mikko Pennasen kanssa. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia pitkään myös muille artisteille.

***

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Alkuperäiselle päivämäärälle 17.4.2020 sekä siirtyneille päiville 17.7.2020 ja 5.9.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.10.2020 mennessä.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää

Pyörätuolikoroke pyydettäessä (teo.ottelin@korjaamo.fi)