EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 13.3.2019  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Perturbator LIVE (FRA), Dan Terminus (FRA)

Perturbator LIVE (FRA), Dan Terminus (FRA) Liput

Ladataan…

Kymmeniä miljoonia striimejä kerännyt James Kent eli Perturbator on tämän hetken dark electro ja retrosynth -maailman kuumimpia nimiä. Pariisista kotoisin oleva Kent aloitti musiikkiuransa kitaran varressa death metal -yhtyeissä ja siirtyi myöhemmin retrowaveen, jonka suurimmat vaikutteet löytyvät 1980-luvun videopeleistä ja elokuvien soundtrackeista, syntetisaattoreista ja bassobiiteistä. Hioessaan tuottajan taitojaan, Kent kaivautui syvemmälle elektronisen musiikin syövereihin joka johti synkempään materiaaliin kuin vuoden 2014 läpimurtolevyllä "Dangerous Days" ja pari vuotta myöhemmin Billboard Dance Electronic -listan kärkeen nousseella "The Uncanny Valley" -albumilla. Viime vuonna julkaistu "New Model" EP onnistuikin yllättämään yleisönsä, kriitikoiden kutsuessa projektia Nine Inch Nailsin ja Vangelisin ristetykseksi.

Perturbatorin vetovoima iskee sekä elektronisen musiikin että metallimusiikin kuuntelijoihin. Eurooppaa ahkerasti kiertävä artisti nauttii suosiota myös Suomessa ja onkin edellisillä vierailuillaan esiintynyt täysille klubeille.

 

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00