EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1.11.2019  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Perttu Häkkisen säätiön gaala vol.1

Perttu Häkkisen säätiön gaala vol.1 Liput

Repaleisen lokakuun jälkeen saapuu synkkä marraskuu, mutta ei hätää! Perttu Häkkisen säätiö kantaa valoa pimeyteen ja järjestää gaalan, jossa säätiö jakaa historiansa ensimmäiset stipendit tieteen, taiteen ja kulttuurin tekijöille.

Illan aikana säveltaidetta esittävät edesmenneen toimittaja, kirjailija ja muusikko Perttu Häkkisen Tähtiportti-yhtye, Timo Kaukolampi ja lukuisat tiskijukat.

Tapahtumassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun suomalaiset ja ruotsalaiset ottavat toisistaan mittaa Suomi-Ruotsi-skweeemaaottelussa. Vastakkain ovat skweeen keskeiset levy-yhtiöt Harmönia Records (Mesak & Eero Johannes, FIN) ja Flogsta Dancehall (Pavan ja Joxaren, SWE)

Mutta mitä on skweee? Gaalavieraat voivat etsiä itse vastauksen kysymykseen ja katsoa valkokankaalta Iacopo Patiernon ja David Giesen ohjaamanWe Call it Skweee -dokumenttielokuvan (2009), jonka yksi keskeisistä hahmoista on Perttu Häkkinen eli Randy Barracuda.

Perttu Häkkisen säätiö sr. on vuonna 2019 perustettu yleishyödyllinen säätiö. Tapahtuman tuotot käytetään suomalaisen undergroundkulttuurin tukemiseen. 

www.perttuhakkisensaatio.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.