EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 23.2.2023  /  Raahesali  /  Raahe

Petrus Schroderus: Rakkauden Voima!

Petrus Schroderus: Rakkauden Voima! Liput
Facebook-tapahtuma

tapahtumataloraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00


Petrus Schroderus: Rakkauden Voima!

- Petrus Schroderus, tenori

- Riku Niemi - Orchestra

Tenori Petrus Schroderuksen ura on kulkenut poliisista oopperalaulajaksi, oopperalaulajasta poliisiksi, poliisista klassisen viihteen ainutlaatuiseksi tulkitsijaksi. Matkan varrella, niin työssä kuin henkilökohtaisessa elämässä on ollut nousuja ja laskuja. Vaikeuksista noustessa on keskeistä ollut sisu, usko, toivo ja rakkaus. Ja näistä suurin on rakkaus. 

Rakkauden Voima! —konsertti kertoo musiikin keinoin tarinaa parantavasta, vahvistavasta rakkaudesta, josta syntyvän voiman avulla suurimmatkin haasteet voitetaan. Tämän upean konsertin orkesterina toimii Riku Niemi —Orchestra 10-henkinen kokoonpano.

Poliisista oopperalaulajaksi, oopperalaulajasta poliisiksi, poliisista ilmiöksi!
Oululaisen poliisin Petrus Schroderuksen ura oopperalaulajana alkoi varsinaisesti Timo Mustakallio-laulukilpailun voitosta Savonlinnan Oopperajuhlilla kesällä 2004. Kiinnitys Suomen kansallisoopperaan toi seuraavien vuosien aikana hänelle useiden oopperateosten päärooleja. Petrus esiintyi myös Savonlinnan oopperajuhlien produktiossa sekä konserttisolistina eri puolilla maailmaa. Hänen kaikkien katsottavissa olevat videoesiintymisensä ovat herättäneet valtavan kiinnostuksen maailmalla. Merkittävimpänä Rakastan sinua elämä, jonka katselukertojen määrä YouTubessa lähentelee jo 4 miljoonaa.

Vuonna 2012 Petrus palasi kotikaupunkiinsa Ouluun poliisin tehtäviin, mutta laulamisen kipinä ei sammunut. Nyt vuosia myöhemmin, Petruksen musiikin painopiste on muuttunut oopperasta ikivihreiden klassikoiden, slaavilaisten romanssien ja kansanmusiikin suuntaan ja suosio on räjähtänyt. Petrus lopetti poliisityöt kesällä 2022 keskittyäkseen täysin laulajan uraan. On syntynyt ilmiö, Petrus Schroderus.

RNO — KOKO SUOMEN ORKESTERI

RNO on vuonna 2005 perustettu rytmimusiikin ammattiorkesteri. Sen 25-henkisen orkesterikokoonpanon muodostavat big band ja jousisoitinryhmä. RNO esiintyy myös solistiorkesteri- ja kamarikokoonpanoina.

RNO on koko Suomen orkesteri. RNO:n kotipaikka on Helsinki, mutta orkesteri kiertää esiintymässä eri puolilla maata. Tähän mennessä RNO on konsertoinut 132:lla paikkakunnalla Suomessa.

RNO:n monipuolinen ohjelmisto koostuu viihde- ja rytmimusiikin kotimaisten ja kansainvälisten klassikoiden lisäksi rohkeista poiminnoista musiikin eri tyylisuunnista. RNO myös tilaa teoksia kotimaisilta rytmimusiikin säveltäjiltä ja sovittajilta.

RNO saa toimintaansa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Esityksen kesto on noin 2 tuntia ja tilaisuudessa on väliaika.
Tapahtumatalo Raahen ovet ja Raahesalin lipunmyynti avataan tuntia ennen konserttia.
Alennuksiin oikeuttavia kortteja pyydetään esittämään lipuntarkastuksen yhteydessä ovella.


LIPUT:
Hinnat sisältävät palvelumaksun 2,50 €

39,00 € peruslippu
37,00 € eläkeläiset
28,00 € opiskelijat
18,00 € lapset 4-15 v
37,00 € ryhmät min. 20 hlö

Esityksen kesto noin 2 h

Tapahtumatalo Raahen ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Tapahtuman turvallisuusohje:

- Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana.

- Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.

- Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta.

Myynti loppuu 23.2.2023 19:00.