EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 28.11.2019  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Perpignan / Turunen Brazil Project

Perpignan / Turunen Brazil Project Liput

Perpignan / Turunen Brazil Project on jazzpianisti Tuomas J. Turusen masinoima uusi yhtye, joka soittaa nyt ensikonserttinsa Koko Jazz Clubilla. Turunen on kutsunut vieraakseen brasilialaissyntyisen, Israelissa asuvan lyömäsoittaja-laulajan Joca Perpignanin. Illan aikana kuullaan sekä Perpignanin että Turusen brasilalaisvaikutteisia sävellyksiä sekä tunnettuja bossanova- ja samba -klassikoita useilta säveltäjiltä Antonio Carlos Jobimista Milton Nascimentoon.

Joca Perpignan on Tel-Avivissa Israelissa asuva laulaja-lauluntekijä ja perkussionisti. Hän on virtuoottinen lyömäsoittaja ja brasilalaisvaikutteisten musiikkityylien taitaja. Perpignan vietti lapsuutensa Rio de Janeirossa, ja muutti perheensä kanssa Israelin pääkaupunkiin Tel-Aviviin 15-vuotiaana. Israelista käsin hän on luonut kansainvälisen uran, joka on vienyt hänet esiintymään ympäri maailman parhaimpien samba- ja jazz-artistien kanssa.

Perpignan on julkaissut omalla levyllään kolme albumia, Entreventos (2006), Manso Balanco (2013) ja Rio Alegre (2017). Hänen sävellyksissään voi kuulla vaikutteita jazzista, sambasta, bossanovasta sekä afro-brasilialaisesta musiikkiperinteestä.

Joca Perpignan
- lyömäsoittimet, laulu
Tuomas J. Turunen - piano
Elena Mindru - laulu
Hector Lepe - kitara
TBA - basso

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/perpignan-turunen-brazil-project/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Esityksen kesto n. 2 h

Numeroimattomat istumapaikat.

Alennukseen oikeuttavat kortit/todistukset tarkastetaan ovella.