EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 12.2.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Perinnearkkuklubi: JÄRVENTAUS | DLUZEWSKI, Sampo Lassila Narinkka

Perinnearkkuklubi: JÄRVENTAUS | DLUZEWSKI, Sampo Lassila Narinkka Liput

Ladataan…

Ruotsalainen duo JÄRVENTAUS | DLUZEWSKI luo musiikillaan maailman, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan puhuu omasta puolestaan. Duon musiikin juuret löytyvät Ruotsin pohjoisimman osan, Norrbottenin, musiikkiperinteistä. JÄRVENTAUS | DLUZEWSKI vie sinut ajassa taaksepäin, pysäyttää tähän hetkeen ja herättää kaipauksen tulevasta. 

Maria Järventaus - laulu

Gabbi Dluzewski - mandolin, swedish bosoki

Sampo Lassila Narinkan ohjelma on matka klezmerin, Itä-Euroopan juutalaisten mystisen kansanmusiikin maailmaan. Vaikuttavista live-esiintymisistään tunnetun trion konsertti alkaa hyvin perinteisellä klezmerillä ja vanhaan tyyliin soitettuna. Kappale kappaleelta musiikkiin lisätään sävyjä ja tehoja ja lopuksi päädytään yhtyeen omintakeiseen originaalimusiikkiin, uuteen suomalaiseen klezmeriin, suomiklezmeriin.

Konsertissa klezmer kulkee matkan 1800 -luvun Bessarabian pienistä juutalaiskylistä, Sthetl:eistä, aina nykyaikaiseksi ja robustiksi suomalaiseksi "lähiöklezmeriksi", joka saa sävyjä nykysuomalaisesta mielenmaisemasta ja eri musiikkityyleistä - kansanmusiikista, jazzista, tangosta ja jopa kamarimusiikista.

Musiikki on melodista, herkkääkin, surusilmäistä ilon musiikkia - toisaalta balkantyylistä groovaavien rytmien musiikkia huumoria ja improvisaatiotakaan unohtamatta. Klezmermusiikin tummanpuhuva kertova sävy liittyy konserteissa paikoitellen myös kappaleisiin liittyviin sanallisiin tarinoihin.

Ja jos uskaliaita paikallisia pelimanneja löytyy, klezmerin yhteisöllisen perinteen mukaan halutaan tarjota paikallisille pelimanneille mahdollisuus liittyä yhtyeen mukaan ylimääräisenä esitettävään traditionaaliseen klezmerkappaleeseen yhtyeen kotisivulta ladattavan nuotin (ja oman nuottitelineen) tukemina.

Sampo Lassila Narinkan kokoonpano kiertueella on:

Sampo Lassila, kontrabasso

Aleksi Trygg, viola pomposa

Markku Lepistö, harmonikka

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Korjaamolainen-alennuksen saat liittymällä Korjaamon jäseneksi ilmaiseksi osoitteessa www.korjaamo.fi