EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.1.2019  /  Ravintola Kaisaniemi  /  Helsinki

PerinneArkki: Folk Big Band -levynjulkkarit

PerinneArkki: Folk Big Band -levynjulkkarit Liput

Ladataan…

Perinne Arkissa, Folklandian jatkoilla Ravintola Kaisaniemessä tällä kertaa spesiaalimeininki eli Folk Big Bandin levynjulkkarit! Jonka jälkeen tietysti Perinnearkun jamit.

Folklandian maihinnousukortilla sisäänpääsy narikan hinnalla.

Folk Big Band on 40 henkinen kansansoitinorkesteri, jonka iso soundi on näillä leveysasteilla ainutlaatuinen. Soittimistoon kuuluu mm. viuluja, kanteleita, haitareita, kitaroita, puhaltimia ja harmooneja sekä laulua. Myös arkaaisemmat soittimet kuten jouhikko, munniharppu ja mänkeri tuovat oman sävynsä sointiin. Orkesterin muusikoista jokainen on säveltäjä, sovittaja, multi-instrumentalisti, solisti ja yhtyemuusikko. Lopputulos on ennenkuulumatonta, väkevää, tarttuvaa - se hehkuu ylpeyttä suomalaisesta kansanmusiikista! Joskus enemmän on enemmän!

Orkesteri aloitti toimintansa v. 2010 osana Sibelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmän toimintaa. FBB valittiin Kaustisen kansanmusiikkijuhlien Vuoden yhtyeeksi 2012 ja sen suuren suosion saanut vuonna 2014 julkaistu ensi levy sai Etno-Emman 2015. Orkesterin toinen levy "Katrilli toisesta elämästä" julkaistaan Folklandian jatkoilla la 12.1.2019.

www.facebook.com/sibafolkbigband
www.facebook.com/perinnearkku

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Showtime 18:00
Konsertin kesto 90 min.

Lipun hinta sisältää narikkamaksun.