EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 7.7.2021 - Ti 27.9.2022  /  Kauppatori  /  Helsinki

Perhelippu Helsinki-risteilylle

Perhelippu Helsinki-risteilylle Liput

Perhelippu laivaristeilylle

Itselle tai lahjaksi! Perhelippu: laivaristeily Helsingin saaristoon (2 aikuista + 1-3 lasta 16 v. asti).
Laivaristeily tuo vaihtelua arjen kuvioihin ja on kiva pieni retki ja ohjelmanumero koko perheelle. Risteily on mukavaa yhteistä tekemistä paitsi lapsille, kiva virkistys myös aikuisille. Pieni risteily on myös juuri sopivanpituinen ja helppo pieni ohjelmanumero ilman pitkiä matkoja tai pakkaamisen vaivaa.

Tällä risteilyllä nähdään Helsingin kaikista kauneinta saaristoa ja käydään ”melkein kuin Korppoon takana”, vaikka laiva vasta hetki sitten lähti keskeltä Helsinkiä.

Jätä kaupungin vilinä taaksesi ja lähde laivaristeilylle saaristoon. Risteilylle todella kannattaa lähteä, onhan peräti 70 % Helsingin pinta-alasta saaristossa ja merellä ja vain 30 % kaupungissa. Risteilyllä näet Helsingin satojen saarien saariston ja sen sileät ja kauniit kalliorantaiset kapeikoit käkyrämäntyineen. Laivalta voi ihailla Helsinkiä monenlaisista näkökulmista ja risteilyllä näkee kauneinta suomalaista saaristoa. Pääosalla reiteistä nähdään myös idyllisen Villingin vanhoja huvila-alueita, jolloin laiva kulkee myös kapeasta Santahaminan Hevossalmesta, jonka silta avataan laivan kulkua varten. Laivalla on ravintola.

Laivalta on mukava katsella tuttuja paikkoja ja nähdä Helsinkiä myös uusista kuvakulmista: onhan Helsingin pintaalasta peräti 70 % on saaristossa ja merellä. Risteilyllä nähdään Helsingin satojen saarien saaristoa kauneimpine rantamaisemineen. Myös lapsille riittää kivaa tarkkailtavaa: laivoja, saaria, veneitä, siltoja ja rantoja sekä kaunista luontoa. Laivalla saa ihailla Helsinkiä monista eri näkökulmista ja samalla voitte näyttää lapsillekin saaristoa ja Helsinkiä mereltä käsin.

Tämä klassikkoristeily tehdään Helsingin kauppatorilta. Osta tästä perhelippu itselle tai lahjaksi ja pian olette jo laivaristeilyllä. Tervetuloa risteilylle.

www.ihalines.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Perhelippu (2 aikuista + 1-3 lasta max 16 v.), laivamatka Helsingin kauppatorilta.

Hintaerittely: laivamatkalippu 2 aikuista ja 1-3 lasta max. 16 v. 40 € (sis. alv. 10 %).

Risteilyn kesto: 1 ½ tuntia tai iltaristeily 2 ½ tuntia.
Saatavuus: kesäkausi 2021 ja 2022.
Saapuminen laivalle: 30 minuuttia ennen lähtöä, m/s Doris -laiva, Helsingin kauppatori, Vanha Kauppahalli.

Lippua ei voi vaihtaa. Käyttöaika: Kesäkaudet 2021ja 2022. 

Aikataulu, lisätiedot ja mahdolliset kesän lisäristeilyt www.ihalines.fi ja ma-pe 0968745050.

Laivalla kahvio, baari ja arvostettu pohjoismainen Nordic à la carte – ja merinäköalaravintola. Laivalla on myös lasten à la carte –lista ja myös yläkannelle voi tilata ”vaikka nakit ja ranskalaiset”. Tämä laivalippu ei sisällä ravintolapalveluja. Mikäli haluatte tehdä lisäksi ennakkoon varauksen laivan ravintolaan, voitte tehdä pöytävarauksen ennakkoon ma-pe: 0968745050, ihalines@ihalines.fi tai www.ihalines.fi. Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta.

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 40 vuotta palveluja ja risteilyjä Helsingin saaristossa. Vuoden palveluyritys –palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Auditoitu ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin saaristossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland. Muutokset mahdollisia.