EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ma 1.6. - Su 27.9.2020  /  Kauppatori  /  Helsinki

Perhelippu Helsinki-risteilylle

Perhelippu Helsinki-risteilylle Liput

Perhelippu laivaristeilylle

Itselle tai lahjaksi! Perhelippu: laivaristeily Helsingin saaristoon (2 aikuista + 1-3 lasta 16 v. asti)
Laivaristeily tuo vaihtelua arjen kuvioihin ja on kiva pieni retki ja ohjelmanumero koko perheelle. Risteily on
mukavaa yhteistä tekemistä paitsi lapsille, kiva virkistys myös aikuisille. Pieni risteily on myös juuri sopivanpituinen ja helppo pieni ohjelmanumero ilman pitkiä matkoja tai pakkaamisen vaivaa.

Laivalta on mukava katsella tuttuja paikkoja ja nähdä Helsinkiä myös uusista kuvakulmista: onhan Helsingin pintaalasta peräti 70 % on saaristossa ja merellä. Risteilyllä nähdään Helsingin satojen saarien saaristoa kauneimpine rantamaisemineen. Myös lapsille riittää kivaa tarkkailtavaa: laivoja, saaria, veneitä, siltoja ja rantoja sekä kaunista luontoa. Laivalla saa ihailla Helsinkiä monista eri näkökulmista ja samalla voitte näyttää lapsillekin saaristoa ja Helsinkiä mereltä käsin.

Laivalla on myös kahvio, baari ja hyvä ruokaravintola, josta on myös hyvät merinäköalat, sekä
myös yläkansille pieni kansimenu.

Tälle retkelle on myös helppo ja siisti lähteä: Doris-laiva lähtee keskeltä kaupunkia, kauppatorilta, Vanhan
kauppahallin ovelta, ja tälle retkelle ei tarvitse myöskään pakata vaivalloista retkikassia eväineen, vaihtovaatteineen, retkivarusteineen tai punkkipihteineen, eikä vaatteetkaan sotkeennu. Doris-laivat kulkevat koko kesän ajan Helsingin kauppatorilta. Osta tästä perhelippu itselle tai lahjaksi ja pian olette jo laivaristeilyllä. Tervetuloa risteilylle.

www.ihalines.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Perhelippu (2 aikuista + 1-3 lasta max 16 v.), laivamatka Helsingin kauppatorilta.
Risteilyn kesto: 1 ½ tuntia tai iltaristeily 2 ½ tuntia.

Saatavuus: kesäkausi 2020.

Saapuminen laivalle: 30 minuuttia ennen lähtöä, m/s Doris -laiva, Helsingin kauppatori, Vanha Kauppahalli.
Lippua ei voi vaihtaa. Käyttöaika: Kesäkaudet 2020 ja 2021.
Kesä 2020 kausi alkaa 6.6.2020 ja päättyy 29.8.2020. Ei voi käyttää erikoisristeilyillä, kuten kokkoristeily.

Kesän 2020 lipputuotteet ja 2020 lahjakortit ovat voimassa risteilykauden 2021 loppuun saakka ilman, että voimassaolon pidennys edellyttää risteilyvierailta toimenpiteitä.

Aikataulu, lisätiedot ja mahdolliset kesän lisäristeilyt www.ihalines.fi ja ma-pe 0968745050.

Muuta: Laivalla kahvio, baari ja arvostettu pohjoismainen Nordic à la carte – ja merinäköalaravintola. Laivalla on myös lasten à la carte –lista ja myös yläkannelle voi tilata ”vaikka nakit ja ranskalaiset”. Tämä laivalippu ei sisällä ravintolapalveluja. Mikäli haluatte tehdä lisäksi ennakkoon varauksen laivan ravintolaan, voitte tehdä pöytävarauksen ennakkoon ma-pe: 0968745050, ihalines@ihalines.fi tai www.ihalines.fi. Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta.

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 40 vuotta palveluja ja risteilyjä Helsingin saaristossa. Vuoden palveluyritys –palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Auditoitu ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin saaristossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland. Muutokset mahdollisia.