EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.5. - Su 29.9.2019  /  Kauppatori  /  Helsinki

Perhelippu Helsinki-risteilylle

Perhelippu Helsinki-risteilylle Liput

Ladataan…

Itselle tai lahjaksi! Perhelippu: laivaristeily Helsingin saaristoon (2 aikuista + 1-3 lasta 16 v. asti)

Laivaristeily tuo vaihtelua arjen kuvioihin ja on kiva pieni retki ja ohjelmanumero koko perheelle. Risteily on mukavaa yhteistä tekemistä paitsi lapsille, kiva virkistys myös aikuisille. Pieni risteily on myös juuri sopivanpituine ja helppo pieni ohjelmanumero ilman pitkiä matkoja tai pakkaamisen vaivaa.

Laivalta on mukava katsella tuttuja paikkoja ja nähdä Helsinkiä myös uusista kuvakulmista: onhan Helsingin pintaalasta peräti 70 % on saaristossa ja merellä. Risteilyllä nähdään Helsingin satojen saarien saaristoa kauneimpine rantamaisemineen. Myös lapsille riittää kivaa tarkkailtavaa: laivoja, saaria, veneitä, siltoja ja rantoja sekä kaunista luontoa. Laivalla saa ihailla Helsinkiä monista eri näkökulmista ja samalla voitte näyttää lapsillekin saaristoa ja Helsinkiä mereltä käsin. Laivalla on myös kahvio, baari ja hyvä ruokaravintola, josta on myös hyvät merinäköalat, sekä myös yläkansille pieni kansimenu.

Tälle retkelle on myös helppo ja siisti lähteä: Doris-laiva lähtee keskeltä kaupunkia, kauppatorilta, Vanhan kauppahallin ovelta, ja tälle retkelle ei tarvitse myöskään pakata vaivalloista retkikassia eväineen, vaihtovaatteineen, retkivarusteineen tai punkkipihteineen, eikä vaatteetkaan sotkeennu.

Doris-laivat kulkevat koko kesän ajan 4.5-29.9.2019 Helsingin kauppatorilta joka päivä klo 11:30 ja klo 14:00 sekä lisäksi ma-la klo 16:30. Jos lapset ovat jo isompia, perhe voi lähteä tällä lipulla mukaan myös ma-la-iltoina tehtävälle 2 ½ tunnin iltaristeilylle, jossa saapumisaika laivalle on klo 18:30 ja paluu illalla klo 21:30. Osta tästä perhelippu itselle tai lahjaksi ja pian olette jo laivaristeilyllä. Tervetuloa risteilylle.

Saapuminen laivalle: 30 minuuttia ennen lähtöä!

www.ihalines.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Perhelippu (2 aikuista + 1-3 lasta max 16 v.), laivamatka Helsingin kauppatorilta.
Hintaerittely: perhelippu, laivamatkalippu 40 € (sis. alv. 10 %).

Risteilyn kesto: 1 ½ tuntia tai iltaristeily 2 ½ tuntia. Saatavuus: joka päivä aikataulun mukaan, ajalla 4.5.-29.9.2019. Saapuminen laivalle: 30 minuuttia ennen lähtöä, m/s Doris -laiva, Helsingin kauppatori, Vanha Kauppahalli. Lippua ei voi vaihtaa. Lipun käyttöaika: 4.5.-29.9.2019. (Lippua ei voi käyttää erikoisristeilyillä, kuten juhannuksen kokkoristeilyillä.) Aikataulu, lisätiedot ja mahdolliset kesän lisäristeilyt www.ihalines.fi ja ma-pe 0968745050. Muuta: Laivalla kahvio, baari ja arvostettu pohjoismainen Nordic à la carte - ja merinäköalaravintola. Laivalla on myös lasten à la carte -lista ja myös yläkannelle voi tilata "vaikka nakit ja ranskalaiset". Tämä laivalippu ei sisällä ravintolapalveluja. Mikäli haluatte tehdä lisäksi ennakkoon varauksen laivan ravintolaan, voitte tehdä pöytävarauksen
ennakkoon ma-pe: 0968745050, ihalines@ihalines.fi tai www.ihalines.fi. Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta. 

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 40 vuotta palveluja ja risteilyjä Helsingin saaristossa. Vuoden palveluyritys -palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Auditoitu ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin saaristossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland.

Myynti loppuu 29.9.2019 15:00.