EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 3. - Pe 25.10.2019  /  Hercules  /  Helsinki

Perheen pinkki lammas

Perheen pinkki lammas Liput

Häpeä ja nöyryytys, hyväksyntä ja ihailu. Niitä koetaan eri kulmista ja niihin päädytään eri syistä. Kun Leevi on joutunut perheensä hylkäämäksi, hänestä on tullut mustan lampaan sijasta pinkki. Ja mikä ettei juuri pinkki, joka on rajattoman rakkauden väri sateenkaariyhteisössä. Ja sateenkaaren alle mahtuu värikkäitä persoonia, niin dragissä kuin ilmankin. Maalle jäänyt perhe haikailee lampaansa perään ja kaipuu menneisiin elää. Tulevaisuutta odotellessa maalaismonitaituri Yrmy toteuttaisi mielellään kaikki puuttuvat palvelut postista täyteainehoitoihin ja tekeekin niin. Sillä aikaa Kaapo etsii pinkin veljensä kaupungin yöstä ja törmää tyyppeihin, joita maalla näkee vain elokuvissa.

Pieni poliittinenkin kannanotto on paikallaan, josko se virkistäisi perheen ja arvojen tärkeyttä. Tämän ajan drag queenit laulavat livenä rakkaudesta ja ovat enemmän kuin kuningattaria epätäydellisinäkin. Kaikki ansaitsevat perheen - sellaisena kuin se on.

 

Facebook-tapahtuma

www.hgt.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Ovet aukeavat tuntia ennen esitystä.