EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.7.2021  /  Pyhtään Kulttuuritalo  /  Pyhtää

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Pepe Willberg & Professionals

Pyhtään Kulttuuritalon kesäkonsertit: Pepe Willberg & Professionals Liput

Pepe Willberg on varmasti Suomen yksi lahjakkaimmista tulkitsijoista. Pepen legendaarisia hittejä vuosien varrelta ovat olleet mm. Aamu, Saat miehen kyyneliin, Elämältä kaiken sain, Rööperiin, Hermes, Sotilaat kansat maat, Lentoon. Myös tiukka rock on kuulunut laulajan ohjelmistoon. Kappaleet Long tall Sally, Twist and shout, Do you love me sisältyvät menevään keikkasettiin.

Pepen tulkinta on sopinut rokahtavien iskelmähittien lisäksi myös vaativamman, jazzahtavamman ja laulelmallisen musiikin esittämiseen. Näistä kaikki varmasti muistavat kappaleet Merimies, Pilvi taivaan peittää, Sinua sinua rakastan.

Pepe Willberg voitti Iskelmä-Finlandian vuonna 2011. Eikä syyttä. Maassamme ei liene yhtään näin pitkäaikaista monipuolisen musiikin tulkitsijaa. Tulkitsijaa, joka jatkaa edelleen monipuolisella linjallaan keikkaillen tasaisesti koko ajan.

Facebook-tapahtuma

www.pyhtaankulttuuritalo.fi/


Aika: Portit klo 19:00

Alaikäisille on tapahtumissa oma sisäänkäynti ja sallittu katsomoalue (muu osa katsomoa on anniskelualuetta ja K18). Suositusikäraja ilman huoltajaa on 12 vuotta, koska tilaisuudessa on seisomakatsomo.

Liput -50% (norm. 22,50 € + palvelumaksu). Alennus voimassa 28.-30.7.

Ennen 28.7. ostetutuilla lipuilla pääsee 2 henkilöä.