EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.6.2023  /  Telakka  /  Tampere

Pep Torres & His Finnish All Stars + Son Demon & His Holy Boys

Pep Torres & His Finnish All Stars + Son Demon & His Holy Boys Liput

Tampereen alkukesässä koetaan ainutlaatuinen rock and roll -rykäisy, kun Etelä-Kaliforniassa rockabillyn uuteen nousuun vuosituhannen alussa siivittänyt Pep Torres saadaan vuosien tauon jälkeen härmäläisille lauteille! Seitsemän albumia julkaissut Torres on monipuolinen biisintekijä, lahjakas laulaja ja armoton showmies. Telakan keikka on hänen ensimmäinen esiintymisensä Tampereella. Torresia säestää huikea ”Finnish Allstars”: rumpali Japi Saario ja basisti Iikku Riepponen tunnetaan muun muassa legendaarisesta Mike Bell & The Belltonesista sekä kitaristi Henri Pirttimäki arvostetusta Flatbroke Triosta. Alkulämmöt kiukaalle viskoo Tampereen oma rockabilly-ylpeys, armottoman livebändin maineessa oleva Son Demon & His Holy Boys!

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Myynti loppuu 16.6.2023 20:00.