EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.11.2021  /  Kalliosali  /  Helsinki

”Mutta minulla ei olisi rakkautta… ” - Runoilija, kääntäjä Pentti Saaritsa 80 v.

”Mutta minulla ei olisi rakkautta… ” - Runoilija, kääntäjä Pentti Saaritsa 80 v. Liput

Runoilija ja kääntäjä Pentti Saaritsa täyttää 80 vuotta 29.12 2021. Hänen laajan tuotantonsa runot hahmottavat aikaa, ihmistä ja maailmaa tavalla joka on innoittanut runouden ystäviä jo vuosikymmenien ajan. Musikaaliset laulutekstinsä elävät yhä. Allende-laulusta tulee kohta 50 vuotta. Neruda-käännöksensä ovat edelleen monelle meistä herkkujen herkkua.

Eero Ojanen on säveltänyt Saaritsan runoja jo 60-luvulla. Tutustuminen nyt laajemmin Saaritsan tuotantoon innosti hänet säveltämään runsaasti uusia lauluja - niitä on tässä esityksessä enemmistö. Erkki Saarela on mm näytellyt Saaritsan näytelmässä Kaamos ja runonsa ovat kulkeneet pitkän uran mukana. Osan niistä hän esittää tässä. Monna Kamun laulutaipaleelta löytyy runsas määrä Saaritsan runoihin sävellettyjä lauluja. Nyt niitä on sylillinen.

Pentti Saaritsan taiteen innoittamina halusimme tehdä esityksen jossa eri taiteenalat yhdistävät voimansa, laskeutuvat jalustalta, tulevat luo jotta yleisö voi kohdata Saaritsan ja hänen runouttaan säveltäjän, laulajan ja näyttelijän välittäminä. Saaritsan runouden äärellä on hyvä olla.

Runon, musiikin ja puheen liitto
Eero Ojanen, säveltäjä
Monna Kamu, laulaja
Erkki Saarela, näyttelijä

kalliosali.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime klo 19:00

Liput ovelta 27,50 €

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Kalliosali
Pengerkatu 11, 00530, Helsinki