EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.12.2018  /  Ykän Pub  /  Oulu

Penniless, Neondad, Messier

Penniless, Neondad, Messier Liput

Ladataan…

Uuden ja vanhan suomalaisen indien ja vaihtoehtorockin kerma nuoltavissa Ykän pubilla perjantaina 21.12., kun kuppiin kaadetaan Penniless, Neondad ja messier!

Suomalaisen powerpopin ja vaihtoehtorockin kulttiyhtye Penniless julkaisi marraskuun puolivälissä peräti kymmenennen pitkäsoittonsa "X" ja tekee sen tiimoilta seitsemän keikan julkaisukiertueen, jonka pohjoisin keikka nähdään Oulun Ykän pubissa perjantaina 21.12.

Nakkilan, Satakunnan ja kenties koko Suomen kovin rockbändi Penniless palaa viiden vuoden tauon jälkeen levytyskantaan. Peräti kolmekymmentä vuotta meuhkannut vaihtoehtobändi valaisee pimeää syystalvela kymmenennellä albumillaan nimeltä X. Marraskuussa julkaistu uutuus sisältää musiikillisesti raskaampaa tavaraa kuin edelliset Penniless-albumit. Samalla yhtyeen leiristä todetaan, että myös tietynlaista paluuta Joe-kulttiklassikon (1998) tunnelmiin on havaittavissa - melodisuutta unohtamatta.

Solisti-kitaristi Ossi Alisaaren mukaan progressiivisiin ja metallisiinkin sfääreihin ampaiseva Far Away Country sai alkunsa kitaristi Mikko Peren kitarariffistä, joka käynnistää kappaleen. Riffistä inspiroituneena Alisaari sävelsi loput palaset "aika suit sait sukkelaan ja ilman suurempaa ponnistelua".

- Teksti on tunteenpurkaus, joka liittyy erään pitkäaikaisen ihmissuhteen loppumiseen näppärästi naamioituna Game Of Thrones -tyyppiseen fantasiakuvastoon. Kaiken kaikkiaan tämä kappale ja koko levy taitavat olla tavallaan minun Blood On The Tracksini, Alisaari muotoilee,

- Mielestäni tässä kipaleessa tulee hyvin esiin Pennilessin vahvuus bändinä, joka rokkaa kuin keinu unohtamatta olla herkkä. Enkä malta odottaa että saamme soittaa tätä keikoilla.

Penniless - The Great Marquis
Penniless facebook
Penniless Spotify


Neondad is Hung Dad, Lusty Dad, Feliz Navidad, Peter von Baghdad playing Adult oriented noise, Atmospheric Dad Rock Pop & Roll Over Beethoven. Edellisten avainsanojen lisäksi itseään todennäköisesti maailman parhaaksi bändiksi kuvaileva oululainen Neondad soittaa maalailevaa, tunnelmallista ja tummasävyistä indie rockia. Sitten viime Ykälän keikan bändi on saanut aikaiseksi uuden Bonobos-singlen jonka saa kuulolle Spotifystä ynnä muista striimauspalveluista.

Neondad Spotify
Neondad Facebook

Illan nuorin yhtye on oululainen power popin, indien ja vaihtoehtorockin nimeen vannova messier. Voimatrio itse viittaa musiikkinsa nimellä "loud pop", ja julkaisee uuden singlensä "Write Between the Lines" perjantaina 30.11. sopivasti joulukuun keikkaa pohjustaakseen.

Messier Facebook
Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Showtime 22:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Ykän Pub
Kapteenintie 24, 90520, Ykän Pub