EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 29.5.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Penniless, Custody, The Suns

Penniless, Custody, The Suns Liput

Ladataan…

Nakkilan, Satakunnan ja kenties koko Suomen kovin rockbändi Penniless saapuu keikalle Bar Looseen Helatorstain aattona 29.5. Jo 30 vuotta meuhkanneella vaihtoehtobändillä on takana kansainvälisiä julkaisuja, Euroopan kiertueita sekä vakiintunut kuulijakunta. Penniless julkaisi viime vuonna kymmenennen albuminsa, joka sai nimekseen ytimekkäästi X. Viiden vuoden levytystauon jälkeen ilmestynyt paluulevy sai innostuneen vastaanoton, esimerkiksi Soundi kirjoitti: "X todistaa vastaansanomatta Pennilessin olevan yhä vaihtoehtoiseksi ja indieksi luokitellun kitararockin ja voimapopin ykkösbändimme." Uuden levyn myötä Penniless on tapansa mukaan luonut nahkaansa, mutta melodiat ovat edelleen omaperäisiä ja kitarat kovalla.

Illan toisena bändinä paikalle saapuu melodista punk rockia soittava helsinkiläinen Custody. Yhtye julkaisi viime vuonna omaa nimeään kantavan pitkäsoiton brittiäisen Little Rocket -levylafkan kautta ja on saanut osakseen paljon positiivista palautetta. Kotimaan keikkapaikkojen lisäksi Custody on kiertänyt myös ulkomailla, ja yhtye valittiin ensi kesäksi soittamaan maineekkaalle Punk Rock Holiday -festivaaleille mm. sellaisten nimien kuin NOFX, Descendents ja Ignite joukkoon.

Illan ensimmäisenä bändinä lavalle nousee hiljaa kypsytelty melodinen kitarabändi The Suns, jonka musiikista löytyy varmasti mielleyhtymiä moneen suuntaan. Tiivistettynä melodista, helisevää, särkevää ja surisevaa. Buzzrock!

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.