EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2.10.2020  /  Suvilahti TBA  /  Helsinki

Pelle Miljoona & Rockers (levynjulkkarit)

Pelle Miljoona & Rockers (levynjulkkarit) Liput

Tapahtuma on siirtynyt! Alkuperäiselle päivälle 23.4. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

Perjantaina 24.4. julkaistaan Pelle Miljoona & Rockersin albumi "Tanssiva tuli".

Singlemaistiaiset "Kultaiset vuodet" julkaistiin loppusyksyllä 2019 ja Vuodet vierivät kuin Rolling Stones Pellen 60-vuotispäivänä 10.2.2020. Talvea tavanomaiseen tapaansa Goalla viettänyt Pelle palaa kotimaan keikoille maaliskuun lopulla.

- Uudessa Rockers-kokoonpanossa kitaraa soittaa Veli-Pekka Oinonen, bassoa Tero Siitonen ja rumpuja hiljattain kolmenkymmenen vuoden Los Angeles -exodukselta takaisin Suomeen saapunut Repa Kauppila. Kaikki vanhoja bändikavereita vuosien takaa, Pelle sanoo.

"Tanssiva Tuli" sisältää kaksitoista biisiä genrevapaata, aikuisten miesten isolla kädellä ja suurella sydämellä soittamaa rytmimusiikkia. Rytmin ja svengin juhlaa, koskettavaa lyriikkaa, tarttuvia kertosäkeitä. Albumi, joka ei saarnaa, mutta on tiukasti ajassa kiinni. Laulu jää pystyyn!

 

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

21:00 Pelle Miljoona & Rockers

Ravintoloihin kohdistuneiden uusien rajoitteiden takia Joy Regwan on valitettavasti jouduttu tiputtamaan ohjelmistosta pois.

Eteispalvelumaksu 3 euroa.
Konsertti on istuva, numeroimattomat istumapaikat.

Turvallisuus:
Suvilahti TBA noudattaa viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusmääräyksiä, jotta asiakkaamme saavat turvallisen keikkakokemuksen. Asiakaspaikkoja on vähennetty ja kaikille asiakkaille löytyy istumapaikka sekä pöytätaso. Muista turvavälit muiden asiakkaiden, henkilökunnan ja esiintyjien kanssa. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa. Suosittelemme maskin käyttöä. Älä saavu keikalle, jos tunnet itsesi sairaaksi. Noudata henkilökunnan ohjeistuksia tiloissamme.