EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2.10.2020  /  Suvilahti TBA  /  Helsinki

Pelle Miljoona & Rockers (levynjulkkarit), Joy Regwan

Pelle Miljoona & Rockers (levynjulkkarit), Joy Regwan Liput

Tapahtuma on siirtynyt! Alkuperäiselle päivälle 23.4. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

Lipun voi myös palauttaa 31.5. mennessä.
Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.
Tapahtuman peruuntuessa pidätämme palvelumaksun tai käsittelymaksun per lippu.

Perjantaina 24.4. julkaistaan Pelle Miljoona & Rockersin albumi "Tanssiva tuli".

Singlemaistiaiset "Kultaiset vuodet" julkaistiin loppusyksyllä 2019 ja Vuodet vierivät kuin Rolling Stones Pellen 60-vuotispäivänä 10.2.2020. Talvea tavanomaiseen tapaansa Goalla viettänyt Pelle palaa kotimaan keikoille maaliskuun lopulla.

- Uudessa Rockers-kokoonpanossa kitaraa soittaa Veli-Pekka Oinonen, bassoa Tero Siitonen ja rumpuja hiljattain kolmenkymmenen vuoden Los Angeles -exodukselta takaisin Suomeen saapunut Repa Kauppila. Kaikki vanhoja bändikavereita vuosien takaa, Pelle sanoo.

"Tanssiva Tuli" sisältää kaksitoista biisiä genrevapaata, aikuisten miesten isolla kädellä ja suurella sydämellä soittamaa rytmimusiikkia. Rytmin ja svengin juhlaa, koskettavaa lyriikkaa, tarttuvia kertosäkeitä. Albumi, joka ei saarnaa, mutta on tiukasti ajassa kiinni. Laulu jää pystyyn!

Levyä juhlitaan torstaina 23.4. Suvilahti TBA:ssa, jossa Pellen ja Rockersin lisäksi esiintyy niin ikään keväällä esikoisalbuminsa "Tästä taivas alkaa" julkaissut, Pelleäkin levyllä coveroiva nuori laulaja-lauluntekijä Joy Regwan.

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

21:30 Joy Regwan
22:30 Pelle Miljoona & Rockers

Myynti loppuu 2.10.2020 20:00.